Biga Fuarı açıldı

18. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Açılışta konuşan fuarın onur konuğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Ticaret Borsası'nın ilçede yerel kalkınmanın itici gücü haline geldiklerini söyledi.

222

Güney Marmara'nın en büyük fuarı olarak kabul edilen Biga Gıda,Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Bu yıl 18. kez düzenlenen fuarın açılışında konuşan ve fuarın onur konuğu olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, emeği geçen herkesi kutladığını ifade ederek; Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Ticaret Borsası'nın ilçede yerel kalkınmanın itici gücü haline geldiklerini söyledi.

Türkiye Fuar Takvimi'nde de yer alan Biga Fuarı, 22 bin metrekarelik kapalı fuar merkezinde gerçekleştiriliyor.
Biga Ticaret Borsası, Biga Ziraat Odası ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün paydaşı olduğu fuarın açılışına TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Çanakkale ve Biga protokollerinin yanı sıra ilimizdeki oda ve borsaların temsilcileri ile çok sayıda ziyaretçi katıldı.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş