Biga`da görev değişikliği

Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirmesi Hakkındaki Yönetmelik gereği Biga Orman İşletme Müdürlüğü`nden Kars Orman İşletme Müdürlüğü`ne atanan İbrahim Daniş`in yerine İhsan Tunç atandı.

1040
Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Biga Orman İşletme Müdürlüğü`nü ziyaret ederek İşletme Müdürlüğü görevine başlayan ihsan Tunç`a başarılar diledi. Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın yaptığı konuşmada; “Biga Orman İşletme Müdürlüğü maden sahaları bakımından yoğun bir İşletmedir. Diğer yandan Biga İşletmesinde çok geniş alanlarda ağaçlandırma sahaları da bulunmaktadır. Bu sahaların hem bakımlarının yapılması hem de yangınlardan korunması büyük önem arz etmektedir. Teşkilatımızın her kademedeki görevlilerinde bu bilinç vardır.Var olan bu bilincin artırılması için elimizden gelen bütün gayreti göstermek temel görevlerimizden birisidir” dedi.
 
 

Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın`ın yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme Müdürü İhsanTunç ise; “Bölge Müdürümüzün geçmiş zamanda bize verdiği destek kuvvetliydi. Aynı desteğin burada da devam edeceğini biliyoruz. Amacımız,  Biga İşletmesinin ormancılık faaliyetlerini mevcut durumundan daha da ileriye götürmek. Verilen destekler sayesinde bu amacımızı gerçekleştirmek için önümüzde hiçbir engel yok” diye konuştu.
Paylaş