havadurum

Biga CHP’de görev dağılımı

CHP Biga İlçe Teşkilatı`nda 31 Mart`ta yapılan kongrede göreve seçilen yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

659
CHP Biga İlçe Başkanı İsmail Işık, parti binasında yaptığı açıklamada, 3. dönem giderek artan destekle yönetim kuruluna seçilmiş olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Partilerinin daha da başarılı olması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Işık, ``Geçmiş dönemlerde edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizle partimizin yerelde ve genelde iktidar olması için çalışmalarımız devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi bir çınardır ve altında herkese yer vardır`` dedi.
 
Işık`ın başkanlığında yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan görev dağılımında örgüt ve örgüt yönetimleri sorumluluğuna Ünal Tekeli getirildi. İdari ve Mali İşlere Beyhan Şener ile Mecbure Öztürk getirilirken, parti içi eğitime Kamil Ekrem Pala, bilgi ve iletişim teknolojilerine Haluk Doğru, hukuk ve seçim işlerine Adil Can, yerel yönetimlerde ise Mehmet Tavus ve Hatice Ural görevlendirildi. Meslek kuruluşları sendikalarına Özgür Ceylan, kadın örgütlenmesi sorumluluğuna Nihal Nalça, Sevim Doğramacı, gençlik örgütlenmesine Ercan Tulnay, Murat Yıldırım getirilirken, ilçe sekreteriliğine Sedat Şahin atandı.
Paylaş