havadurum

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Adayları, Şenol Güneş’in Yerine Kim Geçecek?

Beşiktaş’ta teknik direktör adayları arasında Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve İbrahim Üzülmez bulunuyor. Bu isimlerden hangisi Beşiktaş’ın başına geçecek? Detaylar haberimizde…

1432

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Şenol Güneş’in istifasının ardından takım geçici olarak yardımcı antrenör Burak Yılmaz’a emanet edilen Siyah-Beyazlılar, seçime kadar yeni bir teknik adam bulmak istiyor. Peki, Beşiktaş’ta teknik direktör adayları kimler? Şenol Güneş’in yerine hangi isimler öne çıkıyor? İşte Beşiktaş’ta teknik direktör adayları ile ilgili son gelişmeler…

Beşiktaş’ta son alınan Lugano yenilgisinin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş istifa etti. Güneş’in ardından yönetim de olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Bu gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlılar’ın başına hangi teknik adamın geçeceği merak konusu oldu. Beşiktaş’ta teknik direktör adayları arasında hem kulübün efsane isimleri hem de tecrübeli hocalar bulunuyor. İşte Beşiktaş’ta teknik direktör adayları ve son durumlar…

Sergen Yalçın

Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda imzası bulunan takımın efsane oyuncularından Sergen Yalçın, ismi en çok geçen isimlerin başında geliyor. 2020-21 sezonunda kazanılan Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarında takımın başında bulunan Sergen Yalçın, Beşiktaş’tan ayrılmasının ardından hiçbir takımda görev yapmadı. Son olarak Azerbaycan’ın Neftçi Bakü kulübü ile bir görüşme gerçekleştiren şampiyon hoca, yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamadı. Şenol Güneş’in ardından takımın başına geçmesi en muhtemel isimlerin başında Sergen Yalçın geliyor.

Rıza Çalımbay

Beşiktaş’ın bir başka efsanesi Rıza Çalımbay da Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörlüğü için adı geçen isimlerden biri olarak göze çarpıyor. 2005-2006 yıllarında Beşiktaş’ı çalıştıran Rıza Çalımbay, 31 maçta takımın başında kalırken 2.00 puan ortalaması tutturdu ve 18 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Rıza Çalımbay, son olarak Süper Lig’de Antalyaspor’u çalıştırırken sezon başında görevinden ayrıldı.

Samet Aybaba

Kara Kartal’ın bir diğer efsane ismi Samet Aybaba da adı geçen teknik direktörlerden… Beşiktaş’ın “Feda” döneminde takımın başında bulunan Samet Aybaba, 38 maçta takımın başında sahaya çıkarken 19 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 1.76 puan ortalaması tutturdu. Samet Aybaba, son olarak TFF 1. Lig’de Adana Demirspor’u çalıştırırken sezon sonunda sözleşmesini feshetti.

İbrahim Üzülmez

Beşiktaş’ın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez de teknik direktör adayları arasında yer alıyor. İbrahim Üzülmez, 2016-2017 sezonunda Beşiktaş’ın A2 takımını çalıştırdıktan sonra Süper Lig’de Gençlerbirliği, Göztepe ve Kayserispor gibi takımları çalıştırdı. İbrahim Üzülmez, son olarak TFF 1. Lig’de Altay’ı çalıştırırken sezon başında istifa etti.

Beşiktaş’ta teknik direktör adayları ile ilgili tüm bilgileri bu makalede buldunuz. Beşiktaş’ta teknik direktör adayları için en güncel ve doğru kaynaklara başvurduk. Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Şenol Güneş’in yerine kimin geçeceği merakla bekleniyor. (Haber Merkezi)

Paylaş