havadurum

Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konferans ligi heyecanı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ikinci hafta maçında Lugano’yu konuk ediyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon Avrupa’da çıktığı 7 maçta da yenilmedi. Beşiktaş, Lugano karşısında da galibiyet alarak serisini sürdürmek ve grupta liderliğe yükselmek istiyor.

1339

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda ikinci hafta maçında İsviçre temsilcisi Lugano’yu ağırlıyor. Siyah-beyazlılar, ilk haftada Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Beşiktaş, bu maçı kazanarak grupta liderlik yarışında avantaj elde etmek istiyor. Peki, Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte bu maçla ilgili tüm detaylar…

Maçın tarihi, saati ve yayın bilgileri

Beşiktaş-Lugano maçı, 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak. Maç, Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın hakemi

Beşiktaş-Lugano maçını İsrail’den David Fuxman yönetecek. Fuxman’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Roy Hassan ve Dvir Shimon yapacak. Karşılaşmada Orel Grinfeld ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Takımların son durumu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda ilk haftada deplasmanda Belçika’nın Club Brugge takımıyla 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla grupta 1 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılar, ikinci haftada ise sahasında İsviçre’nin Lugano ekibiyle karşılaşacak. Beşiktaş, bu maçtan galibiyetle ayrılarak gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Lugano ise grupta ilk haftada sahasında Norveç’in Bodo Glimt takımıyla 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla grupta 1 puanla üçüncü sırada bulunan İsviçre ekibi, ikinci haftada ise deplasmanda Beşiktaş’la oynayacak. Lugano, bu maçta sürpriz yaparak grupta puanını arttırmak istiyor.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş-Lugano maçında iki takımın da sahaya şu muhtemel 11’lerle çıkması bekleniyor:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Salih, Amir, Ghezzal, Zaynutdinov, Muleka, Aboubakar

Lugano: Saipi, Hajrizi, Hajdari, Marques, Espinoza, Macek, Sabbatini, Grgic, Cimignani, Aliseda, Vladi

Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki performansı

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar 261 maç oynadı. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 102 galibiyet, 59 beraberlik ve 100 yenilgi aldı. Beşiktaş, Avrupa kupalarında attığı 344 gole karşılık kalesinde 358 gol gördü.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında son periyotta çok iyi bir istatistiğe sahip. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Kartal, 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, tek yenilgisini son 16 turunda Sevilla’ya karşı aldı. Siyah-beyazlılar, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 7 mücadelede kayıp yaşamazken, tüm müsabakaları kazanmayı başardı. Beşiktaş, son 19 maçlık periyotta sadece 1 kez yenildi.

Beşiktaş-Lugano maçı hakkında tüm bilgileri sizler için derledik. Beşiktaş, bu akşam oynayacağı maçta galibiyet alarak grupta liderliğe yükselmek ve galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Futbolseverler, bu maçı canlı olarak izleyebilmek için Exxen platformuna abone olabilirler. Ayrıca maç sonuçları ve gelişmeleri de yine bu platformdan takip edebilirler. (Haber Merkezi)

Paylaş