Berkit ile yola devam

Çanakkale’de 194 üyesi bulunan Tüketiciyi Koruma Derneği’nin (TÜKODER) genel kurulunda mevcut başkan Ali Rıza Berkit güven tazeledi.

851
 
Belediye Sosyal Tesisleri Nikah Salonu’nda yapılan TÜKODER olağan genel kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. TÜKODER Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit’in aday olduğu genel kurulun divan başkanlığını Mali Müşavir Cengiz Demirel yaptı.
 
Genel kurul öncesi bir konuşma yapan Berkit, çalışmalarda yer alan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Derneğin yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından genel kurulda bütçede okunarak onaylandı. Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı okunarak aklandığı genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.
 
Mevcut başkan Ali Rıza Berkit’in güven tazelediği seçimde yönetim kurulu, denetim kurulu ve genel merkez delegeleri belirlendi. TÜKODER Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit başkanlığında oluşan yeni yönetimi şu şekilde: “Yönetim Kurulu; Hacer Sarıgül, Yıldıray Gürler, Turgut Haskan, Özlem Meriç, Emre Ünver ve Mehmet Önsüz. Denetleme Kurulu: Alaattin Çakır, Hayrettin Pişkin ve Mehmet Tezel. Genel Merkez Delegeleri; Turgut Haskan, Alaattin Çakır, Yıldıray Gürler ve Nevzat Başaran.”
 
 
“Tüketicilerin sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz”
Teveccüh gösteren dernek üyelerine teşekkür eden TÜKODER Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit; “Genel kurulu gerçekleştirdik. Tekrar yönetim kurulu oluşturuldu ve başkanlık seçimi yapıldı. Derneğimizde 194 üyemiz var. Bir meslek kuruluşu ya da kooperatif değiliz. Bu anlamda da genel kurula üyelerin ilgisi az. Ancak tüketicilerin günlük olarak derneğimize yaptığı şikayet başvuruları çok fazla. Çanakkale’de yeni yönetim ile birlikte tüketicilerin sorunlarını çözme ve yaşamlarını kolaylaştırma konusunda çalışmalar yapacağız. Toplumda son yıllarda hızla bir hak arama mücadelesi var. Hak kayıplarının önüne geçmek için dernek olarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Tüketicilerin sorunlarını çözmek için her zaman olduğu gibi hukuksal anlamda da girişimlerimizi sürdüreceğiz. Derneğimizin saygın hale gelmesinde basın mensuplarının çok katkısı var” dedi.
 
Dilek ve temennilerin ardından genel kurul sona erdi.
Paylaş