havadurum

Belediye filoyu güçlendirdi

Çanakkale Belediyesi, her geçen gün yeni araçlarla filosunu güçlendiriyor. Kent halkına daha iyi hizmet sunmak amacıyla filoya yeni araçlar takviye edildiğini belirten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, araçların toplam maliyetinin 1 milyon 200 bin lira olduğunu söyledi.

430
 
 
 
Çanakkale Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla filosuna takviye ettiği yeni araçlarını tanıttı. Yeni aldığı 23 adet aracı filosuna ekleyen Çanakkale Belediyesi, satın alınan yeni araçlar nedeniyle belediyenin otoparkında bir tören düzenledi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda personelin katıldığı törende yeni araçların tanıtımı yapıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yeni alınan araçların toplam maliyetinin 1 milyon 200 bin lira olduğunu belirterek; “Belediyenin hizmetine giren yeni araçların toplam maliyetleri 1 milyon 200 bin liradır. Bu araçlar teşvik ile alındı. 200 bin liraya yakın bir teşvik söz konusu. Önümüzdeki yıl yine araç alımına devam edeceğiz. Hem belediyenin eskiyen araçlarının yenilenmesine, hem de kent büyüdüğü için yeni yatırım alanlarında kullanmak üzere ilave araçlara ihtiyaç var. Otobüslerimizi yenileyeceğiz. İtfaiye araçlarımız gelecek. 2 adet ise kamyon gelecek. Bu yıl ki teşviklerimizin içinde bunlar da var. Yeni araçlarımızın kente ve belediyeye hayırlı olsun” dedi.
 
Yapılan duanın ardından araçları inceleyen Başkan Gökhan, hizmete giren araçlar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Paylaş