havadurum

Bektaş; "Kepez için projelerim hazır, ben bu işi biliyorum.."

1902

 CHP Kepez Belediye Başkanı aday adayı Mimar Erhan Bektaş, Belediye Başkanlığını, Kepez’in daha iyi bir şekilde yönetilmesini ve CHP bayrağının 31 Mart’ta yeniden dalgalanmasını istediği için aday adayı olduğunu söyledi. 2 yaşından itibaren Kepez’de yaşadığını söyleyen Bektaş, 2009’dan itibaren de Kepez siyasetine atıldığını belirtti. Kepez’de geçirdiği uzun yaşam süresi nedeniyle Kepez’i tanıdığını, Kepez’in sorunlarını bildiğini söyleyen Bektaş, projelerinin hazır olduğunu söyledi. Seçime hazır projelerle gireceğini söyleyen Bektaş; “Kepez Meydan Projesi, Çarşamba Pazarı, Türkmen Mahallesi Düğün ve Adak Yeri, Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Yurt ve Apart Otel, Hayvan Barınağı ve Veteriner Birimi, Kordon Düzenlemesi, Oyun alanı ve Çevre Düzenlemesi, Balıkçılık, Sosyal Hizmetler, Etkinlikler, Anket Departmanı ve Call Center vb. Projelerim göreve geldiğim gün uygulamaya konacak şekilde hazırdır” dedi. Diğer CHP adaylarına seslenen Bektaş, onların da projelerini hazırlayıp CHP üyelerine sunmaları gerektiğini belirterek; “Diğer aday adayı arkadaşları da önseçim öncesinde üyelere projelerini anlatmak konusunda buradan toplantıya davet ediyorum. Üyelerimiz hazırlıklarımızı görerek, yaptığımız planlamaları bilerek oy kullansınlar. Ben hazırım. Bu işi de biliyorum” dedi.

“Okullar, bizi meslek sahibi yapmaktadır. Oysa ‘Belediye’ apayrı bir okuldur”
18 Kasım’da eğilim yoklaması öncesi kendisi ve projeleri ile ilgili açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı aday adayı Mimar Erhan Bektaş; “2009 yılında Kepez Belediye Meclisi`ne CHP Meclis Üyesi olarak üçüncü sırada seçildim. Bu konuda öncelikle partimi en iyi şekilde temsil edeceğime inanan, bana güvenen CHP aileme, parti örgütüme ve verdikleri oylarla meclise taşıyan çok değerli Kepez halkına teşekkür ediyorum. Ben de görevimin, sorumluluğumun bilincinde 2009-2014 döneminde hizmet verdim. Okullarımızda gördüğümüz öğretim bizi meslek sahibi yapmaktadır. Oysa ‘Belediye’ apayrı bir okuldur. Sorumluluğu bütün kentedir. Vizyon ve misyon, kentin gerisinde değil önünde olmalıdır. Ancak bu şekilde büyür kent!... 2014 seçimlerinde de yine, yeniden partim; beş yılda ‘Belediye Akademisi’nden mezun oldum’ diyerek ikinci sıradan meclis üyesi adayı gösterdi. Kepez seçmeni de geçmiş beş yılın memnuniyetini yeniden görev vererek gösterdi. 2009’dan bugüne İmar Komisyonu Başkanı, Denetim Komisyonu, Encümen Üyeliği, Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde başarılı çalışmalara imza attım. 2009’dan bugüne; Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri, Cenk Devrim Ulusoy Kapalı Spor Salonu, Adile Naşit Kreş ve Gündüz Bakımevi, 100’üncü Yıl Kadın Spor ve Sağlık Merkezi, TOKİ 960’da Kreş, Kadın, Sağlık ve Spor Merkezi, BAHEM ( Belediye Halk Eğitim Merkezi), Seramik Atölyesi, Hacı İbrahim Bodur Hizmet Binası Kepez için projelendirerek halkın kullanımına hediye ettiğim yapılardır” dedi.
 
“Su ve ulaşım öncelikli projelerim”
10 yıldır Kepez için yaptığı işlerle ‘iş yapan yönetici’ olacağını, belediye konusunda bilgi, birikim ve deneyimlerle kendisini kanıtladığını söyleyen Bektaş; “Aristoteles ‘çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticiye muhtaçsın’, James Crook ise, ‘bilen ve bildiğini bilen liderdir, onu takip edin’, diyor. Ben de, 10 yıldır Kepez için yaptığım işlerle ‘iş yapan yönetici’ olacağımı, belediye konusunda bilgi, birikim ve deneyimlerimle kendimi kanıtladım. Atalarımızın dediği gibi; ‘ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz’. Seçmenimizin oylarıyla göreve geldiğimde iyi bir lider ve yönetici olarak görev yaptığımı sizler de göreceksiniz. Kepez gibi köyden kente yapılaşmanın sancılarının yaşandığı bir lokalde il genelinde nitelikli yapılaşmaların da en çok tercih edilen bölgesi olma özelliğini taşıyan olmak gerçekten zor bir süreç. Bir tarafta iki katlı ve üç katlı yapılaşmalarla şartlarını iyileştirmeye çalışan Kepez, diğer yanda akıllı ev sistemleriyle donatılmış, kentin lüks yaşamını ticari alan ihtiyaçlarıyla karşılayan bir Kepez`i aynı anda ve aynı süreçte idare edebilmek gerçekten zor ve bir o kadar da teknik bilgi ve azim isteyen bir durum. Bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaların yanında iyileştirilmesi gereken su ve ulaşım öncelikli projelerim” dedi. 
 
“Kepez’i çok iyi biliyorum”
Kepez Belediye Başkan aday adayı Bektaş; “2019 sonrası için projelerimi broşürle halkın ve CHP üyelerimizin bilgisine sundum. Kepez Meydan Projesi, Çarşamba Pazarı, Türkmen Mahallesi Düğün ve Adak Yeri, Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Yurt ve Apart Otel, Hayvan Barınağı ve Veteriner Birimi, Kordon Düzenlemesi, Oyun alanı ve Çevre Düzenlemesi, Balıkçılık, Sosyal Hizmetler, Etkinlikler, Anket Departmanı ve Call Center vb. Projelerim göreve geldiğim gün uygulamaya konacak şekilde hazır. İki yaşımdan bu güne Kepez`de büyümem, iki dönem meclis üyesi olmam nedeniyle Kepez`i çok iyi biliyorum. Kepez göç alan ve çok hızlı büyüyen bir yaşam merkezi konumunda. 2009’da göreve geldiğimizde 10 bin olan nüfus, bugün 26 bine ulaştı. Kepez’de bir mozaik doku var. Farklı sosyo-ekonomik düzeyde vatandaşlarımız aynı havayı soluyor. Gökkuşağında renk armonisi nasıl bir güzelliğin ifadesiyse, Kepez’de de bir arada huzurlu ve mutlu yaşayan vatandaşlarımızın ortak yaşam koşullarını halihazırda devam eden projelerimizi de iyileştirerek çok daha iyi noktalara taşıyacağım. Vizyon olarak çıtamız halkımızı çağın bütün imkanlarıyla belediyemizin olanakları ölçüsünde buluşturmak olacak. Görevi devraldığım noktadan itibaren Kepez için çok çalışarak başarıya ulaşacağım. Bu başarıyı samimi duygularımla halkla gönül bağı kurarak taçlandıracağım. Halkın onayı alınmayan proje ve çalışmalar takdir görmez” dedi. 
 

“Sorunları çözecek projelerim hazır”
Bektaş; “Biz Kepez için başarıyı birlikte yakalayacak ve yaşayacağız. CHP seçmeni sağduyuludur. Partisinin ‘altı oku’ konusunda duyarlıdır, duygu yüklüdür. Partisini başarıya götürmede de akıl ve mantıkla karar verir. Kepez`de önemli olan 31 Mart’ta CHP bayrağını yeniden dalgalandırmaktır. Kepez’de üç adayız. Bir ailenin üç evladı gibi… Bütün evlatlar değerlidir, özeldir. Ancak ‘Belediye Başkanlığı’ görevi çok ciddidir. 30 bine yaklaşan bir nüfus. Bunun için de CHP üyesi en donanımlı, en bilgili, en tecrübeli adayla yola çıkılması gerektiğinin bilincindedir. Bu anlamda 18 Kasım’da tüm üyelerimizden oy istiyorum. Kepez halkından da 31 Mart’ta sandığa gittiğinde bugün sahip olduklarından çok daha ileriye götürecek,  10 yıllık deneyimli aday olarak Kepez’in Mimarı Mimar Erhan Bektaş`a oy istiyorum. Kepez’i birlikte yöneteceğiz. Halk günlerinde Kepez`i konuşacağız. Kepez halkı her şeyin en güzeline layıktır. Bugün hızlı büyümeden, nüfus yoğunluğundan kaynaklanan sorunların bilincindeyim. Bu sorunları çözecek projelerim hazır. Kim, nerede, ne zaman isterse anlatabilirim. Diğer aday adayı arkadaşları da önseçim öncesinde üyelere projelerini anlatmak konusunda buradan toplantıya davet ediyorum. Üyelerimiz hazırlıklarımızı görerek, yaptığımız planlamaları bilerek oy kullansınlar. Ben hazırım. Bu işi de biliyorum. 31 Mart seçimlerinde CHP Bayrağını Kepez’de yeniden dalgalandırmak için 18 Kasım’da üyelerimizden oy istiyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolumuzu aydınlatan ilkeleri ve düşünceleriyle donatılmış eğitim, kültür, sanat, spor ve modern yaşam değerleriyle hep birlikte, kardeşçe mutlu yaşamak için ‘ben de bu işi biliyorum’ diyorum” dedi. 
(Zeynel Yöner)
Paylaş