Bayramiç MYO’da eğitim toplantısı düzenlendi

Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda öğrencileri ilgilendiren ‘Oryantasyon Eğitimi’ toplantısı düzenlendi.

282

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü, Laboratuvar Teknolojisi Programı 1 ve 2. sınıf öğrencilerine, 15 Ekim Salı günü saat 11:30’da Bayramiç Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Gör. Emrah Ertuğrul Tagi, bölüm hocalarından Doç. Dr. Başar Uymaz Tezel, Dr. Öğr. Gör. Zerrin Yüksel ve Öğr. Gör. Elif Albayrak’ın katılımları ile ‘Oryantasyon Eğitimi’ toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda öğrencilerle Laboratuvar Teknoloji Programı’nda 2024-2025 Güz Yarıyılında alacakları dersler, AKTS değerleri ve içerikleri, üniversite genelinde yeni uygulanmaya başlayan ‘İşletmede Mesleki Eğitim’ (3+1 Eğitim) modeli hakkında bilgi ve sosyal transkript çalışmasının detayları paylaşıldı. Araştırma ve sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi için fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda aynı zamanda dönem içi öğrenci etkinlikleri planlandı.

Düzenlenen eğitim toplantısında, 2024-2025 Eğitim Öğretim dönemi için öğrencilerin fikir ve görüşleri alındı. Öğrenciler, kendi beklentilerini ve bu dönemle ilgili taleplerini dile getirdi. Toplantı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş