havadurum

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş'tan 15 Temmuz mesajı

Darbe girişiminin milletin birlik ve beraberlik ruhuyla hüsrana uğradığını belirten Taş, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan her türlü haince girişimin asla başarılı olamayacağını ifade etti.

386

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle Bayramiç Kaymakamlığının sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız Diyen Kaymakam Taş; “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzenine ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır.

Türk milletinin yeniden dirilişinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, tankın, topun, uçağın, modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade etmediğini, milletimizin tıpkı Çanakkale’de, İstiklal harbinde olduğu gibi top yekûn vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazarak vatanını ne pahasına olursa olsun koruyacağını ve bu uğurda gözünü kırpmadan gazi ve şehit olabileceğini göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne, birliğine, beraberliğine, güven ve huzuruna yönelik alçakça girişimler bundan sonra da asla amacına ulaşamayacak, hain emeller peşinde koşan bütün şer odaklarına, terör örgütlerine, devletimiz ve milletimiz tarafından hak ettikleri karşılık verilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş