havadurum

Bayram programı belirlendi

Kurban Bayramı’nın 1. günü bayramlaşma programı açıklandı.

804
Kurban Bayramının 1. günü Vali Ahmet Çınar ve beraberindeki heyetin bayramlaşma programı açıklandı. Program hakkında bilgi veren Çanakkale Valiliği yetkilileri; “Kurban Bayramının 1. günü Vali ahmet Çınar ve beraberindeki heyetin bayramlaşma programı belli oldu. Buna göre saat 15 ekim Salı günü saat 10:00- 10:30 arasında Belediye Sosyal Tesisleri’nde halk ve kamu görevlileri ile bayramlaşma gerçekleştirilecek. Saat 11:30- 11:50 arasında Huzurevi ziyaret edilecek. 12:00-12:20 saatleri arasında Yarı Açık Cezaevi`ne ziyarette bulunulacak. Saat 12:30-13:30 arasında 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı ile devam edecek program, 16 Ekim Çarşamba günü 09:30-11:30 saatleri arasında Yetiştirme Yurdu Çocukları ile bayramlaşma ile sürecek” dediler.
 
Çınar`dan bayram mesajı
Vali Ahmet Çınar, Kurban Bayramı nedeniyle halkın bayramını kutladı. Vali Çınar; “Milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.
Bayramlar büyüklerimizi, yakınlarımızı, arkadaşlarımızı hatırlamak, görmek ve ziyaret etmek için önemli fırsat günleridir. Hepimizin bu günlere önem verip, bizleri bir araya getiren değerleri koruyup, yaşatmamız ve gelecek nesillerle aktarmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Çanakkaleli hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyor, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Paylaş