Bayram; "Kimin aday olacağını Kepez halkına soralım"

1167

 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için bazı ilçe ve beldelerde ortak adaylar çıkartan CHP ve İyi Parti cephesinde Kepez ve Gökçeada için belirsizlik sürüyor.  Kepez ve Gökçeada için yerelde anlaşma sağlanamamış, bunun üzerine anlaşma görüşmeleri Genel Merkezlere taşınmıştı. İyi Parti Kepez Belediye Başkan adayı Gökhan Bayram, geçtiğimiz gün İyi Parti İ Binasında basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kemal Karaduman, Kepez Belde Başkanı Fatma Bengü Baş ile parti yöneticilerinin ve partililerin katıldığı basın açıklamasında konuşan Bayram, adaylık konusunda Kepez’de anket yapılmasını ve Kepezlilere kimi istediklerini sorulmasını önerdi. Bayram;  “İki adayı genel merkezden çağırsınlar. Kim bu şehre daha çok hizmet etmiş şöyle bir adalet terazisinin önüne koysunlar. Kim daha çok hizmet etmişse, onun elinden tutsunlar” dedi. 

 
“İki adayı genel merkezden çağırsınlar”
Bayram konuyla ilgili açıklamasında;  “İyi Parti’mizin ve Cumhuriyet Halk Parti’mizin genel merkezlerine bir şeyi arz etmek istiyorum; İki adayı genel merkezden çağırsınlar. Kim bu şehre daha çok hizmet etmiş şöyle bir adalet terazisinin önüne koysunlar. Kim daha çok hizmet etmişse, onun elinden tutsunlar. Bir de bir şeye daha dikkat etsin yöneticilerimiz… İşte deve, işte hendek! Kimin bilgi birikimi daha kuvvetliyse, kimin sorunları daha çok çözebileceğine inanılıyorsa, kimin geçmişi yaptıkları daha güçlü ve daha kuvvetliyse ona destek versinler” dedi.
  
“Adayı Kepezliler belirlesin”
“Madem Kepez’de yönetmeye talip olduğunu ve kimin aday olduğunu belirlenmesi için Kepez’de bir anket yapılmasını dileyen Bayram; “Millete sorsunlar. Millet kimi istiyor? Millete rağmen iş olur mu? Kimi istiyorsa onun desteklenmesi daha doğru olmaz mı?” diyerek şu sözlerle Arslan’a “Hodri Meydan” dedi: “Çıkalım halkın önüne, kuralım bir masa… Televizyon burada, çıkalım televizyona… Milletin karşısına! Düğün salonumuz orada, Turhan Mildon Kültür Salonu’muz burada… Masa kuralım, bu masada duygu ve düşüncelerimizi anlatalım. Herkes elinde eteğinde ne taş varsa döksün. Millet toplansın, Kepezli gelsin. Kepezli sorsun, ‘Sen bugüne kadar ne yaptın? Benim evladım için sen Kepez’de ne yapacaksın?’ desin. ‘Kadın ile ilgili, altyapı ile ilgili projen nedir? Bu suların kirecini nasıl arındıracaksın? Bu otobüs sorununu nasıl çözeceksin?’ diye sorsun. Gel bunu bir tartışalım. Vurgulayarak söylüyorum: Hodri Meydan!” dedi. 
(Zeynel Yöner)
Paylaş