havadurum

Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Alman devi Bayern Münih ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, gruptan çıkma umutlarını sürdürebilmek için deplasmanda zorlu bir sınav verecek. Peki, Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçla ilgili tüm detaylar…

1684

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Alman devi Bayern Münih ile deplasmanda kritik bir maça çıkıyor. Temsilcimiz, gruptan çıkma umutlarını sürdürmek için zorlu rakibini yenmeye çalışacak. Peki, Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, bu maçla ilgili merak edilenler…

Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih - Galatasaray maçı, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü TSİ 23:00’de başlayacak. Allianz Arena’da oynanacak olan mücadele, Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Portekizli A.Nobre olacak.

Bayern Münih - Galatasaray maçı öncesi son durum

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynadığı 3 maçta da galip gelerek 9 puanla lider durumda. Alman ekibi, son maçında Galatasaray’ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bundesliga’da ise 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alarak 26 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bayern Münih’in en golcü oyuncusu ise 7 golle Coman.

Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Temsilcimiz, son maçında Manchester United’ı deplasmanda 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza attı. Süper Lig’de ise 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 20 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Galatasaray’ın en golcü oyuncusu ise 5 golle Icardi.

Maçın muhtemel 11’leri

Bayern Münih’te sakatlıkları bulunan Matthijs de Ligt, Tarek Buchmann ve Raphael Guerreiro forma giyemeyecek. Galatasaray’da ise kaleci Fernando Muslera’nın durumu belirsiz. Uruguaylı file bekçisi, Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonucu sol dirsek ekleminde çıkık oluşmuştu. Muslera’nın yerine Günay Güvenç’in oynaması bekleniyor. Ayrıca sarı-kırmızılılarda Tanguy Ndombele ve Mauro Icardi’nin de sakatlıkları bulunuyor. İki oyuncunun da son antrenmanda durumlarına bakılacak.

Bayern Münih’in muhtemel 11’i: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Kim Min-Jae, Davies, Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sane, Kane

Galatasaray’ın muhtemel 11’i: Muslera (Günay), Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Bayern Münih - Galatasaray maçı hakkında bilmeniz gerekenler

Bayern Münih ile Galatasaray, bugüne kadar resmi maçlarda 3 kez karşılaştı. Bu maçlarda Alman ekibi 2 galibiyet alırken, 1 maç da berabere bitti. Galatasaray, bu maçlarda 2 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 18 maçın 17’sini kazandı. Bu maçlarda 62 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

Alman ekibinin tek yenilgisi ise geçen sezon çeyrek finalde Paris Saint-Germain’e karşı oldu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 10 deplasman maçının 8’ini kaybetti. Bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü. Temsilcimizin tek galibiyeti ise bu sezon Manchester United’a karşı oldu.

Bayern Münih’in Polonyalı golcüsü Lewandowski, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 19 maçta 24 gol attı. Lewandowski, bu sezon ise 3 maçta 5 gol kaydetti.

Galatasaray’ın Arjantinli forveti Icardi, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 8 maçta 7 gol attı. Icardi, bu sezon ise 3 maçta 3 gol kaydetti.

Bayern Münih - Galatasaray maçı canlı yayını

Bayern Münih - Galatasaray maçını canlı izlemek için Exxen’e üye olmanız gerekiyor. Exxen, Şampiyonlar Ligi maçlarını canlı olarak yayınlıyor.

(Haber Merkezi)

Paylaş