Bayar; “Bana güvenin”

AKP`den Çanakkale Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mustafa Bayar; “Çanakkale`ye hizmet için varım” dedi.

1480
Çanakkale`de uzun yıllardır inşaat sektörüyle uğraşan başarılı işadamı Mustafa Bayar, AKP`nin belediye başkanlığına aday adayı olan ilk isim oldu. AKP Merkez İlçe Teşkilatı`nda görev alan Bayar, Çanakkale`ye 50 bin konut yapmanın vaadini sunarak, kentsel dönüşümde de Çanakkale`yi çağ atlatacağını söyledi. Hem partililerin hem de Çanakkalelilerin kendisine güvenmesini isteyen Bayar, Çanakkale`yi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak için bu göreve talip olduğunu açıkladı. AKP`den Çanakkale Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mustafa Bayar; “Gerek MHP`den ve gerekse sağdan oy alabilecek bir AK Partili olduğumu düşündüğüm için aday oldum. AK Parti`nin sigortası olan TOKİ inşaat sistemini Çanakkale`ye uygulayabilme ve iktidarın nimetlerini buraya aktarabilme konusunda bir köprü görevi görebilirsem ne mutlu diyorum. Bu bağlamda aday adayı oldum. İnşallah Çanakkale`de belediye başkanı olmak nasip olur” dedi.
 
“Çanakkale için ciddi projelerim var”
Çanakkale`nin kentsel dönüşüm noktasında ciddi projelerinin olduğuna dikkat çeken Bayar; “Balıkesir Caddesi`nden Tansaş`a kadar olan bölgede ne kadar eski yapılaşması varsa, Çevre Bakanlığı bağlantılı ve belediye-TOKİ ortaklığıyla Çanakkale`ye yeni bir vizyon yayma konusunda iddialıyım. Ciddi anlamda ek kaynak yaratabileceğimi düşünüyorum. Spor camiasına da katkı sunmayı düşünüyorum. Yani spordan bütün kesimlere kadar yardımcı olacağımı düşünüyorum. Bunun yanında Çanakkale`nin derhal modern bir görünüme kazanması için çalışacağım. Değişik silüetlerin olduğu, bilinçli yapılmış binaların yer aldığı ve mevcut var olan bütün eski binalarında yeni bir binaya dönüştürülmesi anlamında ciddi projelerim var” diye konuştu.
 
5 yıl da 10 bin konut vaadi
Çanakkale`de 5 yılda 10 bin konut vaadinde bulunan Bayar şu şekilde konuştu: “Çanakkale`de suyun pahalı olduğunu söyleyebilirim. Suyun biraz daha makul bir fiyata düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Buna benzer bir çok konuda biz varız diyoruz. Bu işi yapabileceğimize inanıyoruz. Bir imamken 200 daire yapabiliyorsam, bir belediye başkanı iken yılda 2 bin konut olmak üzere 5 yıl da 10 bin konut yaparak, 50 bin nüfusun yerini yenilemeyi taahhüt ediyorum.”
 
“Bana güvenin”
Hem Çanakkale halkına hem de AKP`lilere “Bana güvenin” diyerek seslenen Bayar; “Çanakkale halkının yanı sıra partililerin bana güvenmeleri gerekiyor. Bugünkü yaptığım ticari hayatım gereği, belediyeyi çok yakından tanıyorum. Belediyenin de çok zengin varlıkları olduğunu ama bunun bugünkü mevcut yönetimlerin gerekli şekilde randımanı kullanamıyorlar. Belediyeye çok yeni kaynaklar yaratabileceğimi düşünüyorum. Bu konuda partililere sesleniyorum. Bana güvensinler. Gerisini bana bıraksınlar” şeklinde konuştu.
 
“Herkese kapılarım sonuna kadar açık”
Önce insan düşüncesiyle Belediye Başkanlığı görevini sürdüreceğini ve bu görev süresi içerisinde herkese kapılarının sonuna kadar açık olacağının altını çizen Bayar; “Bu yola her ne kadar AK Parti ile çıksam da, adeta bir bağımsız adaymış gibi her partiliye kapılarım sonuna kadar açıktır. AK Partilisinden, CHP`lisinden, MHP`lisinden bütün partilere kadar herkese olumlu yaklaşacağım. Önce insan düşüncesiyle çalışacağımı belirtmek istiyorum” dedi.
Paylaş