havadurum

Batuhan Karadeniz evli mi? Eski futbolcunun son durumu hakkında detaylar…

Batuhan Karadeniz evli mi? Eski futbolcunun son durumu ne? Batuhan Karadeniz’in hayatını, kariyerini, aile durumunu ve Vanspor’dan neden ayrıldığını sizler için araştırdık. İşte Batuhan Karadeniz hakkında merak edilenler…

11494

Batuhan Karadeniz, Türk futbol tarihinin en genç gol atan futbolcusu olarak adını duyurmuş, ancak sonrasında beklenen çıkışı yapamamıştır. Eski milli futbolcu, 2022 yılında Vanspor’dan ayrıldıktan sonra futbolu bırakmıştır. Batuhan Karadeniz, evli ve 2 çocuk babasıdır. Peki, Batuhan Karadeniz evli mi? Eski futbolcunun son durumu ne? Bu makalede, Batuhan Karadeniz’in hayatını, kariyerini, aile durumunu ve Vanspor’dan neden ayrıldığını sizler için araştırdık. İşte Batuhan Karadeniz hakkında merak edilenler…

Batuhan Karadeniz kimdir?

Batuhan Karadeniz, 24 Nisan 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası Beşiktaş’ın eski kalecilerinden Orhan Karadeniz’dir. Futbola İçerenköy İdman Yurdu’nda başladı. Daha sonra Beşiktaş’ın seçmelerine katıldı ve kazandı.

Batuhan Karadeniz, 25 Ağustos 2007 tarihinde Süper Lig’de oynanan ve 1-0 galibiyetle biten Gaziantepspor - Beşiktaş maçında gol atarak Beşiktaş tarihinde 16 yıl, 123 gün ile Süper Lig’de gol atan en genç futbolcu oldu. Bu rekor daha sonra Enes Ünal tarafından kırıldı.

Batuhan Karadeniz, kariyeri boyunca Eskişehirspor, Sivasspor, St. Gallen, Sakaryaspor, Tuzlaspor, Hekimoğlu Trabzon, Iğdır ve Vanspor gibi takımlarda forma giydi. Eski milli futbolcu, 2022 yılında Vanspor’dan ayrıldıktan sonra kariyerini sonlandırdı.

Batuhan Karadeniz evli mi?

Batuhan Karadeniz, 2012 yılında Eda Baş ile evlendi. Çift ilerleyen yıllarda boşandı. Karadeniz, 2018 yılında Cemre Karadeniz ile evlendi. Çiftin 2 çocukları var.

Batuhan Karadeniz Vanspor’dan neden ayrıldı?

Batuhan Karadeniz, 2022 yılında 3. Lig ekibi Vanspor’a transfer oldu. Ancak 2 ay sonra kulüple karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Vanspor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Futbolcumuz Batuhan Karadeniz ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar profesyonel takımımızda verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz” sözleri kullanıldı.

Batuhan Karadeniz, Vanspor’dan ayrıldıktan sonra futbolu bıraktığını açıkladı. Eski futbolcu, “Futbol hayatımı noktaladım. Artık futbol oynamayacağım. Futbolu bırakma kararımı aldım. Bundan sonra ailemle vakit geçireceğim. Futbol hayatımda bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Batuhan Karadeniz, Türk futbol tarihinin en genç gol atan futbolcusu olarak adını duyurmuş, ancak sonrasında beklenen çıkışı yapamamıştır. Eski milli futbolcu, 2022 yılında Vanspor’dan ayrıldıktan sonra futbolu bırakmıştır. Batuhan Karadeniz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş