havadurum

Baştürk, Kumluca Kaymakamı oldu

Çanakkale Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, 2013 Mülki İdare Kararnamesi ile Ankalya`nın Kumluca ilçesi Kaymakamlığı`na atandı. Baştürk, Ağustos 2008 yılından buyana Çanakkale Vali Yardımcılığı`nda görev yapmaktaydı.

2214
Çanakkale Vali Yardımcısı Çanan Hançer Baştürk, Antalya`nın Kumluca İlçesi`ne kaymakam olarak atandı. Resmi Gazetede yayımlanan 2013 Mülki İdare Kararnamesi ile Kumluca`nın yeni kaymakamı olarak atanan Baştürk, 2008 yılının Ağustos ayından buyana Çanakkale`de vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
 
Canan Hançer Baştürk kimdir?
1972 yılında Denizli`nin Saray Köyü`nde doğan Canan Hançer Baştürk, İlk, orta ve lise öğrenimini Saray Köyü`nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi`nden 1993 yılında mezun olan Baştürk, 1994 yılında Nevşehir`in Ürgüp İlçesi Kaymakamlığı`na atandı. Ürgüp Kaymakamlığı`ndan sonra Eskişehir Alpan, Erzurum Köprüköy, Gaziantep Araban ve Balıkesir Kepsut`ta kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2004 yılında Diyarbakır`a vali yardımcısı olarak atanan Baştürk, 2008 yılı Ağustos ayında Çanakkale Vali Yardımcılığına getirilmişti. Baştürk, evli ve bir çocuk annesi.
Paylaş