Başkanlardan Başbakan’a mesaj çıkmadı

Çanakkale’deki oda ve borsa başkanları haziran ayı toplantısı ÇTSO’da yapıldı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bir araya gelen, Çanakkale Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlarıyla meclis başkanlarının katıldığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü.

548
Ağırlıklı olarak Çanakkale’nin fuarlarda tanıtılmasının tartışıldığı toplantıda, GMKA sorunu ise yine ortamı gerdi. 60/40 oranında pay sahibi olduğumuz GMKA’da yaşanan sıkıntıları dile getiren Başkanlara cevap vermek ise, GMKA Yönetim Kurulu’nda da yer alan ÇTSO Yönetimi Kurulu Başkanı Bülend Engin’e kaldı. GMKA ile ilgili sıkıntıları kabul eden Engin, 60/40 paylaşımında ise adaletli davrandıklarını söyledi.
 
Öte yandan geçtiğimiz yıllarda Başbakan Erdoğan’ın ilimize her gelişinde eline bir dosya tutuşturan Oda ve Borsa Başkanları, dün ise bu konuyla ilgili konuşma dahi yapmadılar. Oda ve Borsa Başkanları bugün çeşitli açılışlar için Çanakkale’de olacak Başbakan’a herhangi bir çağrıda da bulunmadı.
Paylaş