havadurum

Başkan Güzel "Dört gözle okulların açılmasını bekliyoruz"

851
Son dönemde yaptıkları siyasi çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplayan CHP Gençlik Kolları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik Kolları Genel Merkezine bağlı olan Hukuk Komisyonuna Merkez İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Eray Gezen, Genel Merkeze bağlı Yurtdışı İlişkiler Komisyonuna ise Hülya Afat seçilirken Eren Saraç ise Çanakkale`de üniversite komisyonunu kurarak, kentteki gençlik hareketliliğinin önde gelen isimlerinden oldu. Geçtiğimiz hafta Ankara seyahatinde bir dizi görüşme gerçekleştiren CHP Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, gençlik çalışması ve görüşmelerle ilgili bilgi verdi.
"Tavsiyelerini aldık"
Ankara`da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile görüşen Güzel, "Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun`u ziyaret etme şansı yakaladım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nu ve Genel Başkan Yardımcımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Muharrem Erkek`i, Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekilimiz Erdal Gezen ile birlikte Genel Merkezimizde ziyaret ettik. Neler yaptığımız hakkında bilgi verdik. Tavsiyelerini aldık. Çok yoğun zamanlarında bize zaman ayırdılar. Çanakkale`de neler yaptığımızı, çalışmalarımızın geri bildirimleri konuştuk. Güzel bir Ankara ziyaretiydi. Genel başkanımızla denk gelmek kolay değil. Onunla kısa da olsa vakit geçirmek keyifli oldu. Yoğun tempolarında zaman ayırdıkları için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.
"Uzun zamandır olmayan bir hareketlilik söz konusu"
Başkan Güzel yönetimi devraldıkları günden bugüne çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini kaydederek, "Yönetimi devraldığımız 5 buçuk aylık süreçte Eren Saraç arkadaşımız hem üniversite komisyonunu kurdu hem de lise örgütlenmesiyle ilgilendi. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgütünün çok önemli bir konuyu; arkadaşlarına liderlik yaparak sürdürüyor. Uzun zamandır olmayan bir hareketlilik söz konusu. 5 buçuk aydır bizlerin gelmesiyle birlikte canlılık artıyor. Eren`in hareketliliğiyle birlikte çok güzel çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Okulların açılmasını ve öğrencilerin gelmesini dört gözle bekliyoruz. Çok güçlü bir şekilde, hem Gençlik Kolları olarak hem de Üniversite Komisyonu olarak hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.
"Bizler için de bir başarı hikayesi"
CHP Gençlik Kolları Genel Merkezine bağlı olan Hukuk Komisyonuna Merkez İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Eray Gezen, Genel Merkeze bağlı Yurtdışı İlişkiler Komisyonuna ise Hülya Afat`ın başarılarına dair Başkan Güzel, "Çanakkale`de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ama direk Ankara`ya, Genel merkezimizde bir komisyonda arkadaşımızın yer alması bizi çok mutlu etti. Gelecek içinde umut vat eden bir durum. Buradan alacağı birikim ve tecrübelerle, kendi siyasi kariyerini oluşturacak. Kente de çok iyi dönüşler yapması için de çok önemli. Çanakkale`den bir arkadaşımızın, Ankara`da komisyona yapıyor olması bizler için de bir başarı hikayesi. Çok genç arkadaşlar. Çanakkale`den uzun zamandır bu tip aksiyonlar alınamıyordu. Çanakkale`den arkadaşlarımızın, komisyonlarda yer alması bu nedenle de bizler için çok kıymetli" ifadelerine yer verdi. Siyasette Çanakkale`nin önemine değinen Başkan Güzel, "Bu kadar küçük bir şehir olmamamıza rağmen, Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek gibi bir değer var. Bunun öncülüğünü çekiyor Muharrem Bey. Onun arkasından da bizlerinde Ankara temaslı bir hareketlerimizin olması çok gurur verici" diye belirtti.
(Damla Yeltekin)
Paylaş