havadurum

Başkan Gökhan'dan Saadet Partisi'ne ziyaret

893

 Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan ve CHP İl Örgütü, Saadet Partisi İl Örgütünü ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara ve her iki partinin üyeleri katıldı. Saadet Partisi İl Başkanı Saçıkara; “Bu ziyaretlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ne kadar çok birbirimizle konuşursak ülkeyi güzel yerlere götürebiliriz” dedi.

 
“Saadet Parti ile iyi ilişkiler içerisindeyiz”
CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde Saadet Partisi olmazsa olmazımızdır. Saadet Parti ile iyi ilişkiler içerisindeyiz. Genel seçimlerde beraber hareket ettik. Bu seçimlerde de beraber olacağımıza inanıyoruz. Ülkemiz ciddi problemlerle karşı karşıya. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor.” dedi.
 
“İttifak devam ediyor”
Belediye Başkanı ve CHP belediye Başkan Adayı Başkan Gökhan; “Saadet Parti ile ilişkilerimiz son seçimlerden beri ve ülkenin durumu ile ilgili ortak sosyal ve ekonomik tespitlerimiz olduğu için yakınlık oluştu. İttifak yapıldı. Yerel seçimlerde ittifak için yasa uygun değil. Fakat yine de parti iradesi var ve destek devam edebilir. Yani bir yerde ittifak devam ediyor. Yola çıktık. Partimiz ön seçimleriyle aday oldum. Geçmiş hesabı ve gelecek vaadi nedeniyle çıkarttığımız kitapçıklarımızı sizlere de takdim etmek istiyoruz” dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş