Başbakan Erdoğan gelemiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ayın 17’sinde Almanya gezisi nedeniyle bu yıl Çanakkale Deniz Zaferi törenlerine katılamayacak.

552
Vali Tuna Başbakan Erdoğan’ın bu yıl 18. Mart kutlamalarına katılamayabilece-ğini söyleyerek; bu yüzden Similasyon merkezinin açılışını da ertelediklerini söyledi. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi kutlamalarının farklı mekanlara yayarak daha geniş kapsamlı olması gayreti içinde olduklarını belirten Vali Güngör Azim Tuna; “97. yılda 9 bin 700 öğrenciyi şehitlerle buluşturacağız. Başbakan Yardım-cımız Bülent Arınç, İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz gelecekler. İktidar ve muhalefet partileri milletvekillerimizden de 50-60 kişilik bir misafir bekliyoruz. Genelkurmay Başkanımız ve bütün kuvvet komutanlarımız da tören-lere katılacak” dedi.
 
Vali Tuna, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Gelibolu Yarımadası`nda inşa edilen Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Tanıtım ve Simülasyon Merkezi`nin açılışına ilişkin, ``Simülasyon merkezinin açılışı olmayacak, Başbakanımızın gelememe durumu dolayısıyla`` ifadesini kullandı.
Paylaş