havadurum

Başbakan’dan Doğtaş’a anlamlı jest

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. yıldönümüne katılmak üzere Çanakkale`ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Mart`ta Biga`da yapılan toplu açılış töreninde, Doğtaş tarafından yaptırılan Anadolu İmam Hatip Lisesi Hacı Ali Doğan Erkek Öğrenci Yurdu ve Ayşe Doğan Kız Meslek Lisesi`nin de yapımına başlandığını açıkladı.

781
Biga Şehir Meydanı’nda gerçekleşen törende konuşma yapan Recep Tayyip Erdoğan; Doğan Ailesi’ni Doğtaş gibi güçlü bir markayı Türkiye`ye kazandırdıkları için takdir ederken, “Doğtaş’ın mobilya sektöründe Türkiye ve dünyaya yayılmasını sevinçle izliyoruz. Başarılı çalışmalarının yanı sıra; sosyal sorumluluk bilinciyle yaptırılan okul ve öğrenci yurdu girişimleri dolayısıyla da tüm aileye teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
 
Ayşe Doğan’ın evine ziyaret
Biga Şehir Meydanı’ndaki toplu açılış sonrası Doğtaş’ın sahiplerinin annesi olan Ayşe Doğan’ın evine ziyarette bulunan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı ve oğlu ile bir süre keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan Başbakan’ın ziyareti ve yapılan yatırımlarla ilgili: “Sayın Başbakanımızın Biga’ya ve evimize ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduk. Doğanlar Holding olarak mobilya, enerji, gıda gibi farklı sektörlerdeki çalışmalarımız hakkında kendisini bilgilendirdik. Yaptığımız çalışmalar ve yatırımlarımız hızla devam edecek. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında yapımına başladığımız lise ve öğrenci yurdu, Eylül ayında tamamlanacak. Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Hacı Ali Doğan Erkek Öğrenci Yurdu ve Ayşe Doğan Kız Meslek Lisesi tüm Bigalı hemşerilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Paylaş