havadurum

Başarı İzmir`den, ödüller Biga`dan

İl birincisi başarılı güreşçiler Biga`ya döndü...

553
Çanakkale`de düzenlenen Liselerarası güreş müsabakalarında grekoromen stilde takım halinde Çanakkale İl Birincisi olan Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi Güreş Takımı İzmir`de yapılan organizasyonda Çanakkale`yi temsil etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Bato ve Fevzi Kafalı’nın çalıştırdığı takım Çanakkale`de gençler ve yıldızlar kategorilerinde il birincisi olarak önemli bir derece elde etmişti.
 
Başarılı güreşçiler, İzmir`de yapılan grup müsabakalarında takım halinde 24 il arasından 6`ncı olarak Biga`ya döndü. Burak Aşar ve Emre Sölüm adlı güreşçiler ise bireysel olarak dereceye girerek 8-10 Mart 2013 tarihlerinde Bursa`da yapılacak Türkiye Şampiyonası`na katılmaya hak kazandı.
Ayrıca, yıldızlar kategorisinde 13-15 Mart 2013 tarihinde Manisa`da yapılacak grup yarışmalarına Recep İldirir, Onur Bağcı ve Melih Karaca`dan oluşan güreşçiler katılacak.
 
Ödüller İçdaş`tan
Spor`un her alanında büyük destek verip, katkı sağlayan İçdaş firması başarılı güreşçileri unutmadı. Çanakkale`yi ve Biga`yı temsil eden güreşçilere İçdaş tarafından 80 takım eşofman, 50 takım yağmurluk, 10 takım güreş mayosu ve 7 takım güreş ayakkabısı hediye edildi. Güreşçilere hediyeleri, Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde yapılan törende İçdaş temsilcisi Şerif Mutlu tarafından teslim edildi.
Paylaş