havadurum

Balkan, MHP İl Başkanlığı’na aday

Milliyetçi Hareket Partisi`nde hafta sonu yapılacak olan olağan kongre öncesinde adayların sayısı 4`e yükseldi. Olağan kongre nedeniyle İsmet Balkan, MHP İl Başkanlığı`na aday olduğunu kamuoyuna açıkladı.

1396
 
 
Çanakkale`de hafta sonu yapılacak olan MHP İl Başkanlığı Olağan kongresi nedeniyle parti binasında basın açıklaması düzenleyen İsmet Balkan, MHP Çanakkale İl Başkanlığı`na aday olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Mustafa Doğan`ın yanı sıra çok sayıda partilinin yer aldığı basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı adayı İsmet Balkan; Türk milletine hizmet etmiş, dava büyüklerinin emanetine sahip çıkmak üzere bu kutsal göreve aday olduğunu belirterek; “01 Şubat 2015 / Pazar günü yapılacak olan Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi Olağan kongresinde, değerli yönetimim ile birlikte İl Başkanlığına aday olduğumuzu huzurunuzda Çanakkale kamuoyuna ilan ediyoruz. Partimde 2003–2008 yıllarında İl Yöneticiliği ve Başkan Yardımcılığı, 2009 Yerel Seçimleri ve sonrasında İl Başkanlığı, son yerel seçimlerinde İl Genel Meclis adaylığı süreçlerini yaşadım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin savunduğu fikirleri, samimiyet ve düzen içinde Çanakkalelilere ulaştırdığı taktirde, şartlar ne olursa olsun başarıyı yakalayabileceğimizi gördüm. Bir Çanakkaleli olarak, arkadaşlarım ile birlikte geçtiğimiz yıllarda başta Türk Milleti’ne, Partime ve Çanakkale’mize nasıl daha iyi hizmet verilebileceğimiz konularında çalışmalar yaptık. Mesleğim itibari ile de Çanakkale’mizi ve Çanakkalelileri yakinen tanıyorum. Çözülemeyen birçok sorunun biriktiğini ve aslında doğru, samimi ve kararlı çalışmalar ile bu sorunların ortadan kolaylıkla kaldırılabileceği inancındayım. Günümüz konjonktüründe, Ulu Önder Mutafa Kemal ve arkadaşlarının bizlere miras bıraktığı demokratik sistem ve değerleri, önce korunmalı ardından geliştirmek üzerimize vazifedir. Türk Milletinin siyasi geçmişinde hiç alışık olmadığı yöntemler ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri sarsılmakta ve kurumları yıpratılmaktadır. Ben ve arkadaşlarım, bizden önce bu topraklarda Türk milletine hizmet etmiş, dava büyüklerimizin emanetine sahip çıkmak üzere bu kutsal göreve adayız” dedi.
“MHP`nin başarısı için yol haritamız hazır”
Siyasette başarının tesadüflere bırakılamayacak kadar önemli olduğunu ifade eden Balkan; delegelerin teveccüh gösterip İl Başkanı olması halinde, Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için yol haritasının hazır olduğunu söyledi. Çok önem verdiği projelerini de kamuoyuna açıklayan Balkan; “Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Milletvekilleri, Belediye Başkanlıkları, Belediye Meclis Üyelikleri kazandıracak alt yapıyı oluşturmak üzere 9 Komisyon kuracağız. Bu komisyonlar şu şekildedir; Milli Şuur/Eğitim Komisyonu, Doğa ve Çevre Komisyonu, Geleceğe Hazırlık (ARGE) Komisyonu, Demokrasi ve Adalet Komisyonu, Hak ile Hakikat Komisyonu, Sağlıklı Yaşam Komisyonu, Ahtı Vefa Komisyonu, Etkinlik ve Finans Komisyonu, Yardımlaşma ve Dayanışma Komisyonu. Komisyonlarda konunun ilgili, bilgili ve ehli kişiler görev alacaklar. Her Komisyona yönetimimizden, Kadın Kollarından ve Ocağımızdan 1 doğal üye vereceğiz. Komisyonlar özellikle genel seçimlere kadar her hafta İl ve İlçelerimizde çalışmalar yapacaklar. Başkanları İl Yönetiminden olabileceği kadar, konunun uzmanı Partili ve partisiz olduğu gözetilmeden bilgi, beceri, samimiyet gözetilerek belirlenecek. Komisyonlar öncelikle İl’de daha sonra tüm İlçe teşkilatlarında kurulacak” diye konuştu. Genel seçimler için MHP`den Çanakkale Milletvekili aday adayı olan MHP İl Başkanı Mustafa Doğan ise, MHP Çanakkale İl Kongresi için şu ana kadar 4 partilinin adaylığını açıkladığını ifade ederek tüm adaylara başarılar diledi.
Paylaş