Bakır ailesinin acı günü

Bakır ailesinin çınarı gözyaşları arasında toprağa verildi.

1189
 
 
 
Çanakkale’nin tanınmış ve köklü ailelerinden Bakır ailesinin en yaşlı büyüklerinden Hacer Bakır vefat etti. Bakır kardeşlerin en büyüğü merhum Muzaffer Bakır’ın eşi, Nurettin, Ergün, Leman ve Canan Bakır’ın annesi, Ali ve Servet Bakır’ın yengeleri, Hacer Bakır, düzenlenen tören ile şehir mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.
 
Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve tedavi görmekte olduğu İstanbul’da 83 yaşında yaşama veda eden Hacer Bakır’ın Necippaşa Camiinde düzenlenen cenaze törenine CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ile Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, eski Milletvekilleri Ahmet Küçük, Rahmi Özer, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, Çanakkale Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Niyazi Önen, bürokratlar, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri, akrabaları, dostları, Bakır ailesinin yakın çevresi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Ailenin en yaşlı üyelerinden Hacer Bakır’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan çocukları ve akrabaları Necippaşa Camii avlusunu dolduranların taziyelerini kabul etti. Hacer Bakır için Necippaşa Camiinde kılınan öğle namazının ardından cenaze namazını kılmak için yüzlerce seveni cami avlusunu tıklım tıklım doldurdu. Merhume Hacer Bakır’ın cenaze namazı kılındı ve cemaatten merhume için helallik istendi. 83 yaşındaki Hacer Bakır kalabalık topluluk tarafından Çanakkale şehir mezarlığındaki aile kabristanlığında ve eşi Muzaffer Bakır’ın mezarının yanında toprağa verildi.
 
Biz de Çanakkale Olay Gazetesi olarak, merhume Hacer Bakır’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı dileriz.
Paylaş