havadurum

Bakan Suat Kılıç Çanakkale’ye geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyaret ve temel atma törenleri için Çanakkale’ye geliyor.

1284
Çanakkale’ye gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın programı belli oldu. 18 Ekim 2012 Perşembe günü saat 23.00 de Ankara’dan Çanakkale’ye hareket edecek olan Bakan Kılıç, saat 00.30 Kolin Otel’e gelecek. 19 Ekim 2012 Cuma günü ise saat 09.30 sıralarında Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret edecek olan Bakan Kılıç, aynı gün saat 10.00 da ÇOMÜ Rektörlüğü’nü de ziyaret edecek.
 
Ziyaretin ardından İletişim Fakültesi binası ile kütüphane ve dökümantasyon dairesi ek binasının temel atma törenine katılacak olan Bakan Kılıç, saat 11.00 de düzenlenecek olan 2012-2013 Akademik yılı açılış törenine de katılacak. Törenin ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu binasını gezecek olan Bakan Kılıç, saat 14.00 de AKP İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Gelibolu Yarımadası’nda bulunan Şehitler Abidesi’ni gezecek olan Bakan Kılıç, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’ni de inceleyecek.
 
Daha sonra helikopter ile Biga’ya hareket edecek olan Bakan Kılıç, açılışını yapacağı Biga Spor Salonu’nu da inceleyecek. Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Bakan Kılıç, Balıkesir Havran’a hareket etmek üzere Çanakkale’den ayrılacak.
Paylaş