havadurum

Bağımsız Aday Özgür Acar, Oda başkanlarıyla buluştu

Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, seçim çalışmaları kapsamında oda başkanlarıyla bir araya geldi.

1274

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu duyuran Özgür Acar, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İlçe merkezi ve köylerde halkla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Acar’ın sıradaki rotası Bayramiç’te faaliyet gösteren odaların başkanları oldu.

Başkan Adayı Acar ziyaretleri kapsamında; Bayramiç Esnaf Odası Başkanı İsmail Yıldırım, Bayramiç Et Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Güner, Bayramiç Süt Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Arslan, Bayramiç Esnaf Kefalet Odası Başkanı Süleyman Yüksel, Bayramiç Marangozlar Odası Başkanı İbrahim Demirtaş, Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Odası Esnaf Başkanı Yusuf Özkan ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen ile bir araya geldi.

Oda başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, “Bayramiç’imizde faaliyet gösteren Oda’ların kıymetli başkanlarıyla bir araya geldik. Seçim çalışmalarımıza ilişkin kendilerini bilgilendirdik. İlçemizdeki sorunların çözümüne yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Oda başkanlarımızın fikirlerini çok önemli buluyorum. Göreve geldiğimiz takdirde, Bayramiç’imizdeki tüm Oda başkanlarıyla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Paylaş