havadurum

Ayvacık ve Merkezdeki 32 Arsa Emlak Müzayedesiyle Satışa Çıkarılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından düzenlenen müzayede Ayvacık ve merkezdeki 32 farklı arsa, yüzde 20 indirim fırsatıyla sahiplerini bulacak.

1261

Ayvacık ve merkezde bulunan 32 farklı arsa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından satışa çıkarıldı. Satış, 26 Nisan Cuma günü saat 10.30'da müzayede yoluyla gerçekleştirilecek. Bu satışta, yüzde 25 peşinatla ve 24 ay vadeli ödeme seçeneği sunulacak. Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı da bulunuyor.

Ayvacık ve Merkezdeki arsalara tek tıkla ulaşın

Hazinenin mülkiyetindeki muhtelif taşınmazlar, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenecek olan emlakmuzayede.com üzerinden satışa sunacak. Müzayede katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak önceden EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret AŞ’nin Halk Bankası'ndaki hesabına teminat yatırarak 26 Nisan Cuma günü saat 10:30'da yapılacak olan açık artırma satış yöntemi ile satılacak gayrimenkuller internet üzerinden ihaleye katılabilecekler.

Ayvacık ve Merkezdeki arsaların satışı özel mevzuata tabi

Açık Artırma 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Cumhurbaşkanlığı 1nolu Kararnamesi ve Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliği Mevzuatının 25. Maddesi kapsamında düzenlenmektedir. Bu satışlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hükümlerine tabi değildir.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş