havadurum

Ayvacık’lı çocuklar `Bayram` etti

Ayvacık Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen “Çocuk Festivali” büyük ilgi gördü. Çocuklar akşamın geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

417
Ayvacık Belediye Başkanlığı tarafından YDY Kurumsal Organizasyon işbirliğiyle organize edilen “Çocuk Festivali” programı gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde şehir stadyumunda başlayan etkinliğe her yaştan vatandaş büyük ilgi gösterdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği gün olarak Dünya tarihine geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl Ayvacık’ta renkli görüntülere sahne oldu. Şişme oyunlar, balonlar ve yüz boyama gibi etkinliklerle saatlerce eğlenen yüzlerce çocuk kelimenin tam anlamıyla `bayram` etti.
“Çocuklarımızın gülümsemesiyle hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”
Şenlik alanına gelerek çocuklarla yakından ilgilenen Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin; “İlçemizde bu yıl farklı etkinliklerle bu ulusal bayramımızı kutlamak istedik. 24 Nisan günününde tatil olmasıyla birlikte ilçe stadyumu çocuklarla doldu taştı. Bugün ki manzara şahsımı ve ekibimi çok mutlu etti. Bugün çocuklarımız sadece eğlenmeli. Biz geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi gördüğümüzde hedefimize daha emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Şahin`den çocuklara müjde
Çocukların doyasıya eğlendiği, renkli görüntülere sahne olan “Ayvacık Belediye Başkanlığı Çocuk Festivali” günün ilerleyen saatlerine kadar sürerken çocukları sevindiren haber Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’den geldi. Şahin, ilerleyen dönemlerde havaların ısınmasıyla birlikte belirli zaman aralıklarında bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi.
Paylaş