havadurum

AYGEG Satranç Kampı Sarıçay Otel’de

Yıldızlar kategorisindeki Satranççılara ikinci kez ev sahipliği yapan Sarıçay Otel, konuklarının olumlu bir kamp dönemi geçirmesini sağlıyor...

545
 
Çanakkale Sarıçay Otel Rhodıus’da gerçekleştirilmekte olan Türkiye Satranç Federasyonu AYGEG (Altyapı Geliştirme Grubu) Yıldızlar Satranç Kampına 16 farklı ilden 44 sporcu katıldı. Türkiye Yıldızlar Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında 13-18 Yaş grubunda elemelerden geçmiş Türkiye’nin en iyi satranççıları 6 gün boyunca Sarıçay Otel RHODIUS ‘da eğitim alacaklar. Bu çalışmalar ile uluslararası yarışmalara ön hazırlık yapacak olan sporcularımız sıkı bir eğitim döneminden geçecekler bulunuyor. Kamp, 3 Ağustos 2012 cuma günü sona erecek.
 
Satranç Federasyonu’nun bu yıl 2. kez Çanakkale’de Sarıçay Otel RHODIUS’da gerçekleştirdiği satranç kampı olma özelliğini de taşıyan “Yıldızlar Kampı” sporculardan da gelen talepler doğrultusunda 4-10 Ağustos 2012 tarihlerinde Çanakkale Troya Festivali kapsamında gerçekleşen 20. Uluslararası Satranç Turnuvası öncesi planlandı.
 
Sarıçay Oteli Müdürü Mert İnce kampla ilgili şöyle konuştu; “Öncelikle Milli takım hocalarımıza ve Federasyon’a Çanakkale’yi kamp yeri seçtikleri ve otel olarak tekrardan bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Otel yönetimi olarak, her zaman her spor dalının yanındayız. Kamptan sonra yapılacak Çanakkale Turnuvasında da Türkiye Şampiyonu belki ilimizden çıkar. Sarıçay Otel ailesi olarak tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.”
Paylaş