Aydoğan Toyota çalışanları başarılarını kutladı

Aydoğan Toyota çalışanları düzenlenen gecede bir araya geldi. Toyota’yı Çanakkale’de başarıdan başarıya taşıyan ve bir çok ödül kazanan çalışanlar başarılarını birlikte kutladılar.

1020
 
Aydoğan Toyota çalışanları başarıyla geçen çalışmaları kutlamak için düzenlenen gecede bir araya geldiler. Başarıları ile sadece Çanakkale’de değil Türkiye`de de adından söz ettiren Toyota ailesi üyeleri başarının devam edeceğini belirttiler.
 
 
“Başarılarımız sürecek”
Aydoğan Toyota plaza Yönetim Kurulu başkanı Sadık Aydoğan yaptığı konuşmada “Bizim için değerli olan insan” dedi. Aydoğan şunları söyledi; “Bizler stratejimizi, müşteri memnuniyetine endekslemiş bulunuyoruz. Geçmiş yıllarda ürünün ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliriz. O zamanlarda bir ürün alırken satıcının önünde eğilip el pençe durulurdu. Hatta otomobil alırken renk seçeneği dahi yoktu. Radyo ve anteni ayrıca satın alırdık. Şimdi bütün araçlar bütün ürünler yüksek kalitede. O zaman ortaya ürünün hiçbir öneminin olmadığı çıkıyor. Bu dönemde değerli olan insan. Biz de stratejimizi insan faktörü üzerine kurduk. Müşteri memnuniyeti üzerinden geliştirdik. Böyle olunca başarı mutlak geliyor. Biz bunu yaşadık. Bütün poliçeler aynı. Kim daha kaliteli hizmet verir kim daha profesyonel çalışırsa önümüzdeki yıllarda o başarılı olacak. Üründen daha önemli olan insandır. Müşteri memnuniyeti noktasında bu yıl 4. yıl olacak; Türkiye şampiyonu olduk. Türkiye birinciliğini elde ettik. Ve hak ettiğimiz ödüllere layık görüldük. Biz burada öncelikle bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yıllarda da aynı başarıyı göstereceklerinden hiç kuşkum yok.”
 
Paylaş