havadurum

Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti Seçildi!

Türkiye'nin önde gelen soru-cevap platformu KızlarSoruyor'un günlük dizilerle ilgili düzenlediği ankette, "Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti" araştırması büyük ilgi gördü.

552

Türkiye'nin önde gelen topluluk platformlarından biri olan KızlarSoruyor, günlük dizilerle ilgili yapılan bir ankette, "Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti Hangisi?" sorusunu üyelerine yöneltti. 514.631 oy kullanılan bu çekişmeli ankette, kazanan çift "Aşkı En Tutkulu Yaşayan Çift" olarak seçildi.

Anketteki çekişmeli yarış sonucunda zaferi Esaret dizisinin başrollerinde yer alan Cenk Torun ve Mahassine Merabet'in canlandırdığı çift elde etti. Kanal7'de yayınlanan bu üç günlük dizide, Cenk ve Mahassine'in aşkı, güvenin ve sadakatin sınandığı bir hikayeye sahip.

İkinci sırayı ise Kan Çiçekleri dizisinin başrol oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş çifti aldı. Zorunlu bir evlilikle başlayan ilişkilerinin zamanla gerçek bir aşka dönüştüğünü anlatan bu çift, izleyicilerin %49'unun oyunu alarak ikinci oldu.

Üçüncü sıradaysa Rüzgarlı Tepe dizisinin kördüğüm aşıkları Cemre Arda ve Gökberk Yıldırım yer aldı. Ancak, bu çift %1 oy oranıyla sıralamada geride kaldı.

Tüm dizi çiftlerinin aşk dolu hikayelerini kutluyoruz ve izleyicilere daha fazla tutku dolu anlar yaşamalarını diliyoruz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş