Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri, Çanakkale'de Antepfıstığı Hasat Şenliğinde stant açtı

Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri, Çanakkale Valiliği ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün düzenlediği Antepfıstığı Hasat Şenliği'nde stant açtı. Şirket, etkinliğe destek veren yetkililere teşekkür etti.

547

Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri, Çanakkale Valiliği ve Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen üçüncü Antepfıstığı Hasat Şenliği'nde yer aldı. Şapköy’de gerçekleştirilen etkinlikte Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri, açtığı stant ile etkinliğe renk kattı ve destek veren yetkililere teşekkür etti.

Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri, Çanakkale Valiliği'nin ve Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün katkılarıyla Ayvacık Şap Köyü'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antepfıstığı Hasat Şenliği'nde stant açtı. Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri sahibi Uğur Tunca açılan stant ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada; “Çanakkale Valiliğimiz idaresinde Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün çabalarıyla Ayvacık Şap Köyümüzde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antepfıstığı hasat şenliğinde Arya'dan Arı ve Arı Ürünleri işletmemiz olarak stant açtık.

Standımızı ziyaret ederek ilgi alakalarını esirgemeyen başta sayın Çanakkale Valimiz Sayın Doç. Dr. Ömer Toraman'a, Ayvacık Kaymakamımız Sayın Salih SAK'a, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörümüz Sayın Cüneyt Erenoğlu'na, Ayvacık Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Sayın Burak Balık'a, Ayvacık Ziraat Bankamız müdürü Sayın Mustafa Kürtül'e ve Organizasyonu tertip eden Tarım İl Orman Müdürümüz Sayın Nazan Türkaslan, Şapköy S.S Kadın Girişimi Üretimi Kooperatifi Başkanı Sayın Nurşen Kaptan vede Şapköy Muhtarımız Sayın Nevzat Kaptan' a sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş