havadurum

Anadolu Hisarı ziyarete açıldı

826

 Projeler için düzenlenen Beykoz Yatırımları Tanıtım Töreni’nde konuşan İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, belediyeden partizanlığı söküp attıklarını belirtti.  Millet ittifakının tek amacının da milleti birleştirmek, buluşturmak olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Bugüne kadar bu iktidarın uygulaması şu, bize oy verenler vermeyenler. O partiden olanlar, bu partiden olanlar. Bana oy veren abad olsun, vermeyen bertaraf olsun. Bu akıldan bu milleti, bu milletin evlatlarını bir an önce kurtulmamız lazım” ifadelerini kullandı. “Hiçbir gencimizin ayrışmasını istemiyoruz” diyen İmamoğlu, “Birisi ben yolumu ayırdım diyebilir. Yolu açık olsun. Ama oy verenler beni ilgilendiriyor. Hiçbir genç arkadaşım yolunu bu yoldan ayırmayacak. Gençleri yanımızda istiyoruz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun ‘300 Günde 300 Proje’ hizmet maratonu kapsamında aynı gündeki üçüncü adresi Beykoz oldu. “Beykoz Yatırımları Tanıtım Töreni” katılan İmamoğlu’nun Beykozlularla buluşması miting havasında geçti. Programa CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ile Millet İttifakı partilerinin İstanbul İl yönetiminden temsilciler katıldı.
 “Anadolu Hisarı’nı çok seveceksiniz”
İlçeye yapılan yatırımları, kazandırılan eserleri ilgili sıralayan İmamoğlu; “Anadolu Hisarı, 18. yüzyıldan itibaren fiilen kullanım dışı kalmış. 19. yüzyıldan sonra da biraz kaderine terk edilmiş. Her ne kadar onarım çalışmaları geçirse de çok istenilen seviyede olmamış. Onun için bugün o açılışını yaptığımız restorasyondan, keyif duyacaksınız, keyif alacaksınız. Bu ata yadigarını,  bizden sonraki nesillere aktarmak ve özellikle bizim asli görevlerimizden birisi olan bu konuyu hızlı ele alıp bu süreci başarmak beni çok mutlu etti. Buna sadık kalmak beni çok mutlu. Beykoz`a da yakıştı.” dedi.
 
Erhan Taylan
  
 
Paylaş