Ali Düşenkalkar kimdir, öldü mü? Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Muhammer Öldü mü?

Gönül Dağı dizisinde Muammer karakterini canlandıran Ali Düşenkalkar, diziden ayrıldı. Peki, Ali Düşenkalkar kimdir, öldü mü? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

3312

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Muammer karakterine hayat veren usta oyuncu Ali Düşenkalkar, dizinin 116. bölümünde ekrana veda etti. Dizide, Muammer’in kalp krizi geçirerek öldüğü sahnesi, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Peki, Ali Düşenkalkar kimdir, öldü mü? Ali Düşenkalkar sağlık durumu nasıl? Ali Düşenkalkar yeni projelerde yer alacak mı? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

Ali Düşenkalkar kimdir?

Ali Düşenkalkar, 1961 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 1985 yılında Devlet Tiyatroları’na girdi. Ankara, İzmir ve İstanbul Devlet Tiyatroları’nda birçok oyunda rol aldı. Ayrıca, sinema ve televizyon dizilerinde de çeşitli karakterlere hayat verdi. Hâlen İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. Munis Düşenkalkar’ın ağabeyidir. “V for Vendetta” filminin başrolü olan V karakterini Türkçe seslendirmiştir.

Ali Düşenkalkar öldü mü?

Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinde Muammer karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazandı. Ancak, dizinin 116. bölümünde Muammer karakteri, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bu sahne, dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu. Ancak, Ali Düşenkalkar gerçek hayatta yaşıyor. Ünlü oyuncunun sağlık durumu ile ilgili geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Ancak, oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketi, bu iddiayı yalanlayarak, “Ali Bey’in hiçbir sağlık problemi yoktur” açıklamasında bulundu.

Ali Düşenkalkar diziden neden ayrıldı?

Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinden senaryo gereği ayrıldı. Dizinin yapımcısı Necati Akpınar, oyuncunun diziden ayrılma nedenini şöyle açıkladı: “Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinde Muammer karakteriyle çok güzel bir iş çıkardı. Ancak, senaryoda Muammer karakterinin hikayesi bitti. Biz de Ali Bey’e teşekkür ederek, yeni projelerde görüşmek üzere vedalaştık. Ali Bey’in diziden ayrılmasıyla ilgili başka bir sebep yoktur.”

Ali Düşenkalkar yeni projelerde yer alacak mı?

Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan sonra bir süre yeni projeleri değerlendirecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ali Düşenkalkar, diziden ayrıldıktan sonra bir süre yeni projeleri değerlendirecek. Ünlü oyuncunun, yeni bir dizi veya filmde rol alması bekleniyor. Ali Düşenkalkar’ın hayranları, onu yeniden ekranlarda görmek için sabırsızlanıyor.

(Haber Merkezi)

Paylaş