Akyalçın güven tazeledi

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda Akyalçın güven tazeledi. ADD’nin Olağan Genel Kurulu Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste olarak girilen seçimde Necmi Akyalçın yeniden ADD Çanakkale başkanı seçildi.

1103
 
Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi’nin iki yılda bir düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necmi Akyalçın yaptığı konuşmada Türkiye’nin içinde bulunduğu durumda Atatürk’ün ilke ve devrimlerine ne kadar ihtiyaç duyulduğunun bir kez daha görüldüğünü belirtti. Cumhuriyete ve cumhuriyetin kazanımlarına yönelik saldırılar karşısında ADD’nin Atatürk’ün devrimlerini savunmaya aynı kararlılıkla devam edeceğini söyleyen Akyalçın İmralı sürecine de değindi. Sürecin Mondros Müterakesi ile benzerlik gösterdiğine işaret ederek eleştiride bulunan Akyalçın ADD Çanakkale olarak düzenlenen etkinliklerle 19 Mayıs, 29 Ekim ve 10 Kasım’da büyük bir coşku ve katılım sağladıklarını belirtti.
 
Atatükrçü Düşünce Topluluğu adına konuşan Saadet Simge Mucan da son zamanlarda üniversitelerde Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatma ve koruma çabası içinde olduğunu belirterek: "Atatürk’ün bütün ümidim gençliktedir sözüne uygun olarak biz gençlere büyük görev düşmektedir” dedi. Mucan Atatürk’ün ilke ve devrimlerine saldırıların yoğunlaşmasına rağmen değerleri ilk günkü kararlılıkla korumaya devam edeceklerini söyledi.
Paylaş