havadurum

AKP'nin yeni Aday Adayı; Bektaş

1856

 Yaklaşan seçim tarihi ile birlikte partilerin seçim çalışmaları hız kazandı. Kentte, son olarak kimin, hangi partiden Milletvekili Aday Aday’ı olacağı merak konusu olurken Timur Ay’ın ardından eski AKP Çanakkale İl Yönetim Kurulunda yer alan Fatma Aydoğan Bektaş, AKP Çanakkale Milletvekili aday adaylığını açıkladı. AKP İl Binasında düzenlenen basın toplantısında, Çanakkale’de esnaf olarak da çalıştığını söyleyen Bektaş,  para değil, insan biriktirmeye gayret gösterdiğini dile getirdi. Basın açıklamasında, sadece Milletvekili aday adayı olmadığını söyleyen Bektaş, bu kent için çalışacağını ilan ettiğini dile getirdi.  

 
“Milletvekili aday adayı olarak huzurunuzdayım”
Çanakkale’de doğdum. İlköğretim, lise ve üniversiteyi Çanakkale’de tamamladım. Bir yandan okurken bir yandan da babamın yanında çalıştım. Bu şehrin eşsiz insanlarıyla daha çocukken esnaf olarak tanıştım. Esnaf bir babanın kızı ve bir esnafın eşiyim. 18 şubesi ile halkımıza hizmet veren şirketimizde çalışan bir gencim. Değerli Partililerim, oturduğum yeri pak etmeye, yediğim ekmeği hak etmeye çalıştım. Fakat para değil, insan biriktirmeyle uğraştım. Bütün bunlarla birlikte ben iki evladın sahibi bir anneyim. Ak alınlı bir gencim, ak yürekli bir kadınım, Ak Partiliyim. Bu güzide teşkilatta çalışmış bir kardeşinizim. Şimdi ise milletvekili aday adayı olarak huzurunuzdayım” ifadelerini kullandı. 
 
“Bu şehre ve bu ülkeye çalışacağımı ilan ediyorum”
AKP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Bektaş AKP İl Binasında yaptığı basın açıklamasında; “Beni gözü ilerde, gönlü geride biri olarak değerlendirmeyin. Kıymetli Çanakkale’m, bugün huzurlarınıza Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale milletvekili aday adaylığımı değil, bu şehre ve bu ülkeye sevdam için çalışacağımı ilan ediyorum. Saygıdeğer Ak Partililer, Adalet ve Kalkınma Partisinin iktidara gelmesi ile birlikte Türkiye büyüdü. Benimsediği proaktif politika prensibi ile söz dinleyen bir ülke olmaktan çıktı. Ekonomide, siyasette büyüdü. En önemlisi uluslararası yatırımlar noktasında dünyanın bir numaralı ülkesi konumuna geldi. Bugün yeryüzünde nerede mazlum varsa orada o mazluma destek olmak için Türkiye var” dedi.
 
“Ülkeme, Çanakkale’me, partime hizmet etmek için aday adayı oluyorum”
Eğer Milletvekili olursa Çanakkale derdiyle, Türkiye sevdasıyla yollara düşeceğini söyleyen Bektaş; “Değerli Ak Gönüllüler, Böylesine bir partide kadınların, yaşamın her alanında başarıyla yer aldığını göstermek için görevimi en iyi şekilde yapacağıma inandığım için aday adayı oluyorum. Beni büyüten Çanakkale halkıma olan borcumu ödemek için aday adayı oluyorum. Ülkeme milletime, Çanakkale’me, partime hizmet etmek için aday adayı oluyorum. Bu yola gönlümle çıktım. Bu yola gönüllü girdim. Siyasi rant, ekonomik rant kaygısı taşımadan bu yola baş koydum. Ak Parti Ailemin Değerli Mensupları, İşte varlığım budur. Bu varlıkla teşkilatımın en genç aday adayı olarak huzurunuzdayım. Şimdi en genç aday adayı olarak, diğer adaylardan yaşı küçük bir kardeşiniz olarak, gönlü büyük olan sizlerden destek istiyorum. Ben, Çanakkale derdiyle, Türkiye Sevdasıyla yollara düşeceğim. Çanakkale’nin sorunlarına çözüm üretmek için çabalayacağım. Ak Parti’nin ve Çanakkale’nin alnı açık, gönlü açık ve sofrası açık milletvekili olacağım” dedi.
 
“Çanakkale’yi, Ankara’da en etkin biçimde temsil edeceğim”
Çanakkale’yi ve Çanakkalelilerin beklentilerini bildiğini dile getiren Bektaş; “Çanakkaleli olarak, Çanakkale’min talep ve isteklerini Çanakkale’min değerini ve en önemlisi Çanakkale’nin gücünü Ankara’da en etkin biçim de temsil edeceğim. Ak Parti teşkilatımın ve aziz milletimizin gönüllerine gireceğim, gönüller alacağım. Sözün özü, hep yanınızda olacağım. Doğana beşik, ölene mezar olacağım. Çanakkale`yi ve Çanakkalelilerin beklentilerini biliyorum. Bu beklentilere cevap verebilmek çözüm önerileri sunabilmek ve elimi değil tüm bedenimi taşın altına koyabilmek için sürdürmüş olduğum kutsal görevimi Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha azimle daha kararlılıkla gerçekleştirebilmek için Ak Parti Çanakkale Milletvekili aday adayıyım Niyetim hayırlıdır. Niyeti hayırlı olanın, akıbeti de hayırlı olur” dedi.
(Eren Aşnaz)
Paylaş