havadurum

AKP İlçe başkanı çevreci oldu!

AKP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Osnabrück Parkı’nda bulunan ağaçların kesilmesi nedeniyle Çanakkale Belediyesi’ni kınadı. Öncü; “Çevre konusunda hassasiyetlerini bildiğimiz ve takip ettiğimiz kadarıyla Milletvekilliğini sadece soru önergelerine sığdıran Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerini bu konuda belediyelerine müdahale etmeye çağırıyorum” dedi.

718
Konu ile ilgili açıklama yapan AKP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, yapımı devam eden İnönü Köprüsü için Osnabürk Parkı’ndaki ağaçların kesilmesinden dolayı Çanakkale Belediyesi’ne tepki gösterdi. Çanakkale Belediyesi’nin Kazdağları’nda ağaçların kesilmesinde gösterdikleri hassasiyeti Osnabürk Parkı’ndaki ağaçlara da göstermesi gerektiğini ifade eden Öncü, ağaçların kesilmesine çok üzüldüklerini dile getirdi.
 
Çevreciyiz demekle çevreci olunmadığına dikkat çeken Öncü, belediye meclis toplantılarında popülist yaklaşımlarda bulunan CHP’li belediyeye en güzel cevabı halkın 2014 yerel seçimlerinde vereceğini vurguladı. Öncü; “Çevre konusunda hassasiyetlerini bildiğimiz ve takip ettiğimiz kadarıyla Milletvekilliğini sadece soru önergelerine sığdıran Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerini bu konuda belediyelerine müdahale etmeye çağırıyorum” dedi.
Paylaş