havadurum

AKP bu yıl da şovunu yaptı!

AKP bu yıl da organize ettiği iftar programını siyasi şova dönüştürdü. Parti propagandasının ve bayraklarının gölgesinde çok sayıda vatandaş orucunu açtı.

1031
 
Geçtiğimiz yıl iftar programındaki ısrarcı tavrı ve valilik `emri` ile gerçekleştirmesi sebebiyle belediye başkanları Ülgür Gökhan ve Ömer Faruk Mutan ile karşı karşıya gelen AKP il yöhnetimi bu yıl da aynı yolu izledi. Geçen yıldan bugüne aynı sorunları yaşayan ve yaşatan AKP il yönetimi, Cumhuriyet Meydanı`ndaki iftar programı ile yine tepkilerin odağı oldu. Tüm Cumhuriyet Meydanı`nı platform ve parti bayrakları ile seçim alanına çeviren AKP`lilerin, iftardan çok siyasi şov yaptıkları yorumlarda öne çıkan eleştiriler arasındaydı.
 
Yol trafiğe kapatıldı
AKP`nin düzenlediği iftar programında katılım sayısı fazla olunca masaları yola taşıran görevliler, Demircioğlu Caddasi`nin Aygaz Kavşağı`ndan sonraki bölümünü tek taraflı olarak trafiğe kapattılar. Çanakkaleli sürücülerin tepkisini çeken AKP`nin iftar programının Cumhuriyet Meydanı bölümü böyle atlatılmış oldu.
 
Paylaş