havadurum

AKP’li gençler İstanbul’da

AKP İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı üyeleri İstanbul’a çıkarma yaptı.

629
AKP İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı’ndan oluşan bir heyet İstanbul’da gerçekleşen ve 81 ilden AKP üniversite birim başkanları, lise başkanları ve konsey başkanlarının yer aldığı toplantıya katıldı.
 
81 İl AK üniversiteliler ismi altında gerçekleşen, 3 gün süren ve 81 ilin her birinden temsilcilerin hazır bulunduğu toplantıya Çanakkale ilini temsilen üniversite birim başkanı Vahap Özsüer, başkan yardımcıları Şaban Mortaş, İsmail Kızıldağ, lise başkanı Mehmet Çetin ve Ezine ilçe gençlik kolları üniversite birim başkanı Ali Şen ve İl gençlik kolları üniversite birimi teşkilat sorumlusu Serdar Balcı katıldı.
 
Gerçekleşen zirvenin oldukça verimli olduğunu belirten birim başkanı Vahap Özsüer; “Katıldığımız zirve bizim bilgi sepetimize katkıda bulundu. Diğer iller ile istişare ederek nelerde eksik olduğumuzu veya belerde onlardan ilerde olduğumuzu öğrenmiş olduk. Çanakkale teşkilatı olarak gerek yapılanma anlamında gerekse devalılık anlamında  çoğu ilden önde olduğumuzu görmemize imkan sundu. Bu zirve bu bağlamda her zaman maddi manevi arkamızda olan gençlik kolları il başkanımız Orçun Oktay`a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
 
Toplantıda ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul İl Başkanı Aziz Bapuşcu ile görüşme fırsatı yakaladıklarını belirten üyeler zirveden memnun ayrıldı.
Paylaş