havadurum

AKP’de yerel yönetimler zirvesi...

AKP Yerel Yönetimler toplantısı, Çanakkale Uygulama Oteli`nde gerçekleştirildi.

480
 
AKP Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, toplantıda, AKP`nin Türkiye`de birçok reforma imza attığını, partilerinin, bütün dünyada ve Türkiye`de, siyasi bilimciler tarafından ``reformcu`` ve ``devrimci`` olarak adlandırıldığını söyledi. Yerel yönetimler anlamında da 2004 yılından itibaren birçok kanun yaptıklarını dile getiren Daniş, ``Geçtiğimiz yerel seçimlere baktığımızda aldığımız sonuçlar başarılı olabilir ama bizim için yeterli değil. Öncelikle bizde olup da kaybettiğimiz belediyelerimizle, Çanakkale Belediyesi gibi kazanamadığımız belediyeler var. Dolayısıyla yeni dönemde stratejimiz tabi ki bunun üzerine kurulu olacaktır`` dedi.
 
AKP Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir de yapılan toplantıyı çok önemsediğini, toplantının Çanakkale`nin yerel siyasetine önemli katkılar sağlayacağını bildirdi. Kaşdemir, ``Buradan çıkacak sonucun, ileride Çanakkale yerel siyasetinde, yerel yönetiminde bize bir istikamet çizeceğini düşünüyorum. Toplantımız hayırlı olsun`` diye konuştu.
 
Toplantıya iştirak eden AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hüseyin Bürge de partililere seslendi. Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya, AKP Çanakkale eski Milletvekili Müjdat Kuşku, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Paylaş