havadurum

AKP’de heyecan dorukta

AKP`de hafta sonu gerçekleşen temayül yoklaması ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Avukat Erdener Can, “7 Mart`tan itibarin birinci mülakat gerçekleştirilecek. Birinci mülakatı geçmeye hak kazanan aday adaylarımızı 16 Mart`tan sonra da ikinci mülakata çağırılacaklar” dedi. Can ayrıca, AKP`nin Çanakkale milletvekili adaylarının 7 Nisan tarihinde açıklanmasını tahmin ettiklerini söyledi.

505
Çanakkale`de hafta sonu gerçekleşen AKP milletvekili aday adayları temayül yoklaması oldukça heyecanlı geçti. 28 adayın yarıştığı temayül yoklaması ile ilgili olarak açıklamada bulunan AKP İl Başkanı Erdener Can, oylama sonucunun açıklanmayacağını söyledi. Can, “Temayül yoklamamız, milletvekilimiz, il başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız hariç, diğer aday adayları arasında gerçekleşti. Gayet güzel bir şekilde, `düğün` havasında yapıldı. Yaklaşık olarak yüzde 75`in üzerinde yoğun bir katılım vardı. Bütün aday adayı arkadaşlarımız da son derece centilmence yarıştırlar. Gerçekten güzel bir süreçti. Bundan sonraki süreç olarak da tabi ki alınan oylar genel merkezimizce ortaya çıkarılacak. Temayül sonucu açıklanmayacak. Çünkü sadece bi bir kriter olmadığı için, alınan oyun açıklanması doğru bulunmuyor. Çünkü burada iyi bir oy alan arkadaşımız, diğer kriterlerde aynı başarıyı gösterememiş olabilir” dedi.
 
AKP`de tarih 7 Nisan!
“Tabi ki bu tek kriter değil” diyen AKP İl Başkanı Avukat Erdener Can, 7 Nisan tarihini işaret ederek, “7 Mart`tan itibarin birinci mülakat gerçekleştirilecek. Birinci mülakatı geçmeye hak kazanan aday adaylarımızı 16 Mart`tan sonra da ikinci mülakata çağırılacaklar. Bu arada tabi ki anketler ve kamuoyu araştırmaları da yapılacak. Bu araştırma ve incelemeler titiz bir şekilde yapılıyor. Nisan`ın ilk haftasında belirlenecek vekil adaylarımızın 7 Nisan`da açıklanmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Paylaş