Akıl almaz kumpas!

965
Bayramiç`te Azerbaycan uyruklu eşinden boşanmak için arkadaşıyla birlikte kurduğu kumpas, mağdur kadının ifadesiyle ortaya çıktı... Bayramiç İlçe merkezinde meydana gelen olayda, eşini ilaç içirerek bayılttığı ortaya çıkan Ahmet A.`nın, arkadaşı Hüsamettin E`yi, eşi uyuduğu sırada gizlice eve alarak, "eşinin başka bir erkekle ilişkisi olduğu" baskınını planladıkları öğrenildi. Bayramiç`teki olay, mağdur kadının aniden uyanmasıyla ortaya çıktı. Ahmet A. Savcılıktaki ifadesinde olayın tüm ayrıntılarını anlattı. Bayramiç Sulh Ceza Hakimliği`nde görülen mahkemede de anlattıklarını doğrulayan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Ahmet A., babasıyla birlikte çay bahçesinde oturdukları sırada, yanlarına gelen Hüsamettin E.`ye babasının "Oğlumun boşanması lazım, nasıl yaparız?" diye sorduğunu, Hüsamettin E`nin ise, "eşini uyutup beni eve alırsın, bizi basmış gibi yaparsın. Sonra da ben mahkemede eşinle ilişkim olduğunu söylerim, siz de boşanırsınız" dediğini itiraf etti. 
"Ben eşinle ilişkiye geçeceğim sen de kayıt altına alırsın"
Bunun üzerine planı uygulamaya başlayan Ahmet A., ifadesinde; 29 Temmuz akşamı eşinin erken uyuduğunu, eşi uyuduktan sonra Hüsamettin E`ye mesaj atarak "gel" dediğini anlattı. Hüsamettin E. geldikten sonra balkonda beklemeye başlayan Ahmet A., eşinin bağırışları ile birlikte eve girdiğini söyledi. Eşi ise ifadesinde, erken yattığını ve bir süre sonra yanındaki kişinin kendisine dokunmasıyla uyandığını, kendine dokunanı önce eşi sandığını, sonrasında eşi olmadığını anlayınca bağırarak evden dışarıya çıktığını anlattı. Hüsamettin E`nin eve geldiğinde, "Ben odaya geçeceğim, eşinle ilişkiye girerken sen de fotoğraflarımızı çeker, ses kaydı alırsın" dediğini anlatan Ahmet A., Hüsamettin E`nin içeriye girmesinin ardından kendisinin de balkona çıkıp, sigara içerek beklemeye başladığını söyledi. 
"İshaldim çamaşırım bu nedenle o evde kaldı"
Olayın ardından evden ayrılan Hüsamettin E ise, yaklaşık bir hafta sonra yakalandı. Bunun üzerine Hüsamettin E., "Ahmet`le eşinin arası bozuktu. Boşanmak istediğini ama boşanamadığını, bunun üzerine benden kavgalarına şahit olmamı istedi. O gece onlara gittim, onlar kavga ettiler içerisi karanlıkta kadının soyunuk olup olmadığını görmedim. Sonra çıkıp eve gittim. O gün ishaldim, o nedenle iç çamaşırımı çıkarıp cebime koymuştum, o sırada düşmüş. Yeleğimi de sıcak olduğu için çıkardım. Çamaşırım ve yeleğim o nedenle orada kalmış" diyerek ifade verdi. 
 
Mağdur kadın, eşinden, eşinin babasından ve Hüsamettin E`den şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili Ahmet A ve Hüsamettin E, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(Seçkin Sağlam) 
Paylaş