Aka; “Projede yer almaktan dolayı gururluyuz”

NURTEKS, TC Ekonomi Bakanlığı tarafından, Hazır Giyim Sektöründe Tasarım, Trend ve Tanıtım Odaklı İşbirlikleri ile Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi Projesi kapsamında seçilen 14 firma arasında yer aldı.

1548
T.C. Ekonomi Bakanlığı “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ” kapsamında; İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından “Hazırgiyim Sektöründe Tasarım, Trend ve Tanıtım Odaklı İşbirlikleri İle Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi Projesi” başlatıldı. Projede, geçmiş performanslarına göre seçilen NURTEKS dahil 14 ünlü marka üreticisi firmanın yanı sıra, Tuvana Büyükçınar, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Zeynep Tosun ve Elif Cığızoğlu gibi Türkiye’nin önde gelen 13 farklı tasarımcısı da yer alıyor. Toplam 27 firmanın dahil olduğu proje 36 ay sürecek ve en az 15 uluslararası ticari heyet organizasyonu gerçekleştirilecek.
 
 
NURTEKS adına projede koordinatör olarak yer alan Nur Aka; “Projeye kapsamında seçilen firmalar bayan giyim sektörünün temsilcileri olarak belirleyecekleri ortak faaliyetlerden birlikte yararlanarak dünyada ses getiren trendler ve tasarımlar konusunda gerçekleştirilecek eğitim programlarına katılacaklar; üretim, verimlilik ve dış ticaret gibi alanlarda danışmanlık hizmetleri alacaklar, yurt dışına yapılacak ticari gezilere ve yurtdışından gelecek alım heyetlerine katılacaklardır. Bakanlık tarafından yürütülecek olan böylesine önemli bir projede NURTEKS’in seçilmiş olmasından dolayı gururluyuz” dedi.
 
Paylaş