havadurum

Ak Partili Gider, "Çanakkale'de çok sayıda projeye imza attık"

650

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesinde çalışmalara devam ediyor. Çanakkale Ticaret Borsası`nda iş dünyasıyla bir araya gelen Gider Ak Parti Milletvekili adayları Jülide İskenderoğlu, Nazım Hikmet Keskiner ve Halil Zahit Mert ile seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi`nde faaliyet gösteren esnaflara ziyarette bulundu. Gider, sanayi esnafının daha büyük bir sanayi sitesi talebinin karşılanacağını müjdeledi.

"Sanayi esnafımızı bu sıkışıklıktan kurtaracağız"
Ak Partili Milletvekili Adayları, Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi`nde esnafları ziyaret ederek güncel talepleri dinledi ve seçim sürecine dair ayrıntıları paylaştılar. Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi`nin mevcut alanında yeterli gelmediğini dile getiren esnaflar, Gider`den destek istediler. Sanayi alanının küçük geldiği konusundaki talepleri haklı bulduğunu ifade eden Gider; "Küçük Sanayi Sitesi artık çok sıkışmış durumda. Yeni sanayi sitesi alanı ayrıldı. Mera komisyonlarından geçti. Şu anda tapu devirleri aşamasında. En kısa zamanda da projeleri hazırlanıp, inşaatına başlayacağız. Biliyorsunuz, bizim başladığımız inşaatlar çok hızlı gider. Boğaz Köprüsü gibi büyük bir projeyi bile 2,5-3 senede bitiren bir partiyiz. Sanayi esnafımızı da bu sıkışıklıktan, bu problemden kurtaracağız. Sadece esnafımız değil, hizmet alan vatandaşlarımız da rahat edecek. Daha ferah ve insan onuruna yakışan çalışma şartlarında bir sanayi sitemiz olacak. Sanayi sitesindeki başkanlarımızla beraberiz. Her şeyi birlikte yapacağız. Bu süreç istişare ile yürüyecek" dedi.

"Sanayide problem çözen insanlar var"
Sanayi sitesi esnafını ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Gider; "Sanayi gezilerimizden sonra hep mutlu oluruz. Çünkü burada hep üreten insanlar var. Burada problem çözen insanlar var. Bizim üreten insanla modumuz, enerjimiz hep tutar. Bizim derdimiz; rant elde etmeye çalışanlar, oturduğu yerden ahkam kesmeye çalışanla. Üretene, çalışana denk geldiğimiz zaman mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"İcraatlar ve projeler konusunda hiçbir sıkıntımız olmadı"
Çanakkale Ticaret Borsası`nda iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelen Gider`i ağırlayan Borsa Başkanı Abdullah Deniz; "Adaylığınızdan çok memnun olduk. Rabbim inşallah Çanakkalemiz için daha iyi yerlerde beraber çalışmayı nasip etsin. Bu ziyaretinizle bizlere şeref ve onur verdiniz" dedi. Ak Partili Gider ise, "Bizlerin icraatlar ve projeler konusunda hiçbir sıkıntımız olmadı. Özellikle Çanakkale`de çok sayıda projeye imza attık ve birlikte çok daha fazlasını yapacağız. Ancak bu seçim, proje seçiminden ziyade bir kader seçimi. Çanakkale`de tarımsal örgütlenmenin gerek Borsa gerekse kooperatifler kısmında çok kıymetli işler yaptık ve daha da yapacağız. Farklı bir seçim süreci yaşıyoruz. Ak Parti kurulduğundan beri hiç normal bir seçim süreci geçirmedik. Bu memlekette iktidardaki partiye kapatma davası açtılar. Akılla mantıkla izahı yoktur. 17-25 Aralıkları yaşadık, 15 Temmuzları yaşadık. Her seçimin bir hikayesi oldu ama her seçim bizim seçimimizdi. Ancak 2023 yılında, Cumhuriyet`imizin 100`üncü yılında bu artık Ak Parti ile diğer partilerin seçimi olmaktan çıktı" diye belirtti.
(Atilla Akın)

Paylaş