havadurum

AK Parti Çanakkale’den yılsonu ziyaretleri

AK Parti Teşkilatları yeni yıla girerken tüm ilçelerde eş zamanlı olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

1175

Yapılan ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, “Yılın son gününde, Hastanelerde görev yapan sağlık personeline büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdükleri için kolaylıklar diliyoruz. Hastanelerde tedavi gören çocuklarımızın yüzlerini güldürmek ve moral vermek adına, özellikle bu zor günlerinde onları yalnız bırakmadık. Ziyaretlerimizde, onların yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.” ifadelerini kullandı.

“Polis Teşkilatına Teşekkür ve Takdir”

Makas, “Aynı zamanda emniyet teşkilatımız da fedakârlıkları, toplumumuzun huzur ve güvenliği için kritik bir öneme sahiptir. Bu nedenle, onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz.” dedi.

“Filistin'e Destek Karanfilleri”

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve AK Gençlik, yılın son gününde, İsrail'in zulmünde hayatını kaybeden Filistinli çocukları anmak adına kentte binlerce Çanakkaleliye karanfil dağıtarak Filistin halkının yanında olduklarını vurguladı. Filistin halkının mücadelesinin destekçisi olduklarını ifade eden Makas, “Filistin halkının tarih boyunca yaşadığı zorluklar ve bu zorluklara karşın gösterdikleri direniş, hak arayışı ve bağımsızlık mücadelesi tüm insanlık için önemli bir ders niteliğindedir. Bizler, bu haklı mücadelede Filistin halkının yanında olmayı ve destek vermeyi sürdüreceğiz.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş