havadurum

Aile dizisi neden final yapıyor? Reytinglerde başarılı olmasına rağmen sona eren dizinin perde arkası!

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, 30. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final yapma nedeni ise merak konusu oldu. İşte Aile dizisinin final yapma nedenleri ve detayları!

4187

Aile dizisi neden final yaptı?

Aile dizisi, başından itibaren 30 bölüm olarak planlandı. Yapımcı şirket Ay Yapım, bu plan doğrultusunda final yapılacağını açıkladı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, reytinglerde de başarılı sonuçlar elde etti. Ancak dizinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ’un 30 bölümlük anlaşmaya imza attığı ve bu şart gereği yapım şirketinin final kararı almak zorunda kaldığı iddia edildi.

Aile dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Aile dizisi, tanınmış bir aileden gelen Aslan Soykan’ın, kendisiyle benzer sorunlar yaşayan psikolog Devin Aydın ile tanışmasıyla aile içindeki değişen dengeleri konu alıyordu. Dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta yaptı, senaryosunu ise Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer, Levent Ülgen, İpek Tenolcay, Ushan Çakır, Emel Göksu, Esma Yeşim Gül, Mert Denizmen, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ozan Gözel, Ecem Simge Yurdatapan, İpek Çiçek ve Defne Piriçci gibi isimler yer aldı.

Aile dizisi final bölümünde neler oldu?

Aile dizisinin final bölümünde, Aslan ve Devin’in aşkı mutlu sona ulaştı. Aslan, Devin’i evlenme teklifi etti ve ikili düğün hazırlıklarına başladı. Ancak Aslan’ın babası Ömer, Devin’in geçmişiyle ilgili bir sır öğrendi ve bu sır, Aslan ve Devin’in ilişkisini tehlikeye attı. Ömer, Devin’in Aslan’ın eski karısı Zeynep’in ölümüne sebep olduğunu öğrendi ve bunu Aslan’a söyledi. Aslan, Devin’e hesap sordu ve onu terk etti. Devin ise Aslan’ı kaybetmemek için çabaladı ve ona gerçekleri anlattı. Devin, Zeynep’in intihar ettiğini ve kendisinin de onu kurtarmaya çalıştığını ancak başaramadığını söyledi. Aslan, Devin’i affetti ve ikili yeniden barıştı. Dizinin son sahnesinde, Aslan ve Devin’in düğünü görüldü ve mutlu bir şekilde evlendikleri izleyiciye aktarıldı.

Aile dizisi final bölümü reytingleri nasıl oldu?

Aile dizisi final bölümüyle reytinglerde de başarılı bir performans sergiledi. Dizi, totalde 8.48 reyting ve 18.91 izlenme payı, AB’de ise 9.01 reyting ve 20.27 izlenme payı alarak zirveye yerleşti. Dizi, sosyal medyada da gündem oldu ve #AileFinal etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Aile dizisi final bölümü izleyici yorumları nasıl oldu?

Aile dizisi final bölümü izleyiciler tarafından beğenildi. Dizinin hayranları, dizinin sonunu tatmin edici bulduklarını ve oyuncuların performanslarını övdüklerini belirttiler. Bazı izleyiciler ise dizinin bitmesine üzüldü.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş