Adaylarını halkla buluşturacak

Yerel seçim çalışmalarını büyük bir ölçüde tamamlayan CHP İl Örgütü, yerel seçimler için sahaya iniyor. Partinin belediye başkan adaylarını vatandaşlara tanıtacak olan CHP İl Örgütü, kapı kapı dolaşıp il genelinde en iyi sonucu alarak birinci parti olmayı hedefliyor.

610
 
CHP İl Başkanı Hamza Karagöz önderliğinde parti binasında toplanan ilçe başkanları, tamamlanan yerel seçim çalışmalarını gözden geçirdi. Yerel seçimlere dört koldan iddialı bir şekilde hazırlanan CHP, sahaya inip tanıtacağı adaylarını halkla buluşturacak. Yerel seçim çalışmalarını tamamladıklarını belirten CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, parti olarak sahaya ineceklerini ve belediye başkan adaylarını tanıtacaklarını söyledi. Parti olarak Çanakkale`de en iyi sonucu alacaklarını ifade eden Başkan Karagöz; “Ankara`da yaptığımız toplantıda 2014 yerel seçimin startını yapmış bulunuyoruz. Tüm ilçe başkanlarımızla birlikte aday saptamalarımızı gözden geçirip seçimlerle ilgili var ise eksikliklerimiz onları da tamamlayıp çok hızlı bir şekilde seçimlerde rakibimiz olan diğer partilere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Şu anda Çanakkale İl Örgütü olarak bütün ilçelerimizle birlikte aday saptama konusunu tamamlamış bulunmaktayız. Alt yapı olan sandık sorumluların tespiti ve sandık çevresi sorumlularının eğitimi ile ilgili çalışmalarımızın büyük bir kısmı bitmiş durumda. Bu anlamda örgütlerimizle birlikte artık sahaya iniyoruz. Adaylarımızı tanıtacağız. Evlere gireceğiz ve partimizi anlatacağız. 2014 yerel seçimlerin önemini anlatacağız ve Çanakkale`de en iyi sonucu alacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 
“CHP olarak kararlı ve inançlıyız”
Hem genelde hem de yerelde yaptığı çalışmalarla kendini kanıtlamış olan CHP`nin önemine değinen Başkan Karagöz; “Cumhuriyet Halk Partisi ivmesi yükselen bir partidir. Güvenirliği olan bir partidir. Çanakkale`de yerel hizmetler ve yerel çalışmalarıyla belediyeciliği ile il ve ilçelerinde kendini kanıtlamış bir partidir. Önümüzdeki dönemde de seçimlerde çok iyi bir sonuç alarak Çanakkale`ye ilçeleriyle, beldeleriyle birlikte sosyal demokrat belediyeciliği getireceğiz ve geliştireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Örgütlerimiz dim dik ayaktadır. Herkes kararlı ve inançlıdır” diye konuştu.
Paylaş