havadurum

Adana Demirspor - Genk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor, Avrupa’nın yeni turnuvasında tarih yazmak için sahada! Mavi-lacivertliler, play-off turunda Genk ile kozlarını paylaşıyor. Peki, bu zorlu maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları, muhtemel 11’leri, iddaa oranları ve yorumlar…

1174

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tarihi bir başarıya imza atmak için sahaya çıkıyor. Mavi-lacivertliler, play-off turunda Belçika’nın güçlü ekibi Genk ile karşı karşıya gelecek. Peki, Adana Demirspor Genk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Adana Demirspor Genk maçı ne zaman?

Adana Demirspor Genk maçı, 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Mücadele, Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Karşılaşmanın başlama saati ise 21.00 olarak belirlendi.

Adana Demirspor Genk maçı hangi kanalda?

Adana Demirspor Genk maçı için Türkiye’den yayıncı bulunuyor. Maç, TV8,5 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca internet üzerinden de canlı yayın seçenekleri mevcut.

Adana Demirspor Genk maçının önemi nedir?

Adana Demirspor Genk maçının önemi büyük. Çünkü bu maç, UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele etmek için son şans. Bu turnuva, UEFA’nın yeni kurduğu ve en alt seviyedeki kulüpler arasında düzenlenen bir organizasyon. Adana Demirspor, bu turnuvada gruplara kalırsa hem Türk futboluna büyük bir prestij kazandıracak hem de gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne direkt katılma hakkı elde edecek.

Adana Demirspor Genk maçında sakat ve cezalı oyuncular var mı?

Adana Demirspor’da Genk maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Patrick Kluivert, kadroda yer alan tüm oyunculara güveniyor ve en iyi 11’i sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Genk’te ise durum farklı. Belçika ekibinde önemli oyunculardan Patrik Hrosovsky ve Theo Bongonda sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca takım kaptanı Bryan Heynen de sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak.

Adana Demirspor Genk maçının muhtemel 11’leri nasıl olacak?

Adana Demirspor’un Genk karşısında sahaya çıkması beklenen 11’i şöyle:

Vedat Karakuş - Abdurrahim Dursun, Jovan Manev, Ismail Çokçalış, Yıldırım Çetin - Yusuf Erdoğan, Samuel Nongoh, Kevin Rodrigues, Gökhan İnler - Younes Belhanda, Emre Akbaba

Genk’in Adana Demirspor karşısında sahaya çıkması beklenen 11’i ise şöyle:

Maarten Vandevoordt - Daniel Munoz, Mark McKenzie, Jhon Lucumi, Gerardo Arteaga - Kristian Thorstvedt, Dries Wouters, Luca Oyen - Junya Ito, Paul Onuachu, Cyriel Dessers

Adana Demirspor Genk maçının hakemi kim olacak?

Adana Demirspor Genk maçının hakemi, İspanya Futbol Federasyonu’ndan Carlos del Cerro Grande olacak. Grande’nin yardımcılıklarını ise Roberto Alonso Fernandez ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra Fernandez olacak.

Adana Demirspor Genk maçının iddaa oranları nasıl?

Adana Demirspor Genk maçının iddaa oranları şu şekilde belirlendi:

Genk galibiyeti: 1.80
Beraberlik: 3.40
Adana Demirspor galibiyeti: 3.50

 

Paylaş