9 Eylül 2024 Pazartesi burcunuzu neler bekliyor?

Maddi konuların herkes için ön plana çıkacağı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini yazımızda okuyabilirsiniz.

792

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Sorumluluklarınızın artacağı bir haftaya giriyorsunuz. Bu da ister istemez sizde ağır bir stres yaratıyor. Her zamankinden daha aktif ve ilerici adımlar atabilirsiniz. Neyse ki baskı altında dahi iyi kararlar alabilme kabiliyetiniz var.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftaya kafa karışıklıkları, yaşanılanlara anlam vermekte zorlanma gibi hisler altında başlayabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bitkin, enerjisi düşük hissetseniz de öğleden sonra alacağınız haberler ile gününüz daha iyi hale gelecek.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Yapmak istediğiniz her türden değişiklik paraya dayanıyor. Bu da ister istemez kısıtlı kaynaklarını genişletme yolları arayan İkizler burçları için can sıkıcı etkiler yaratıyor. Yine de unutmayın ki siz çok daha zorlu günlerde bile hiç umudunuzu kaybetmediniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Finansal yaşamınızın geleceği için temel oluşturacak niteliklerde fırsatlar ile yüz yüze gelebilirsiniz. Yalnız gözünüzü dört açmazsanız ya da fazla ısrarcı olursanız, elinizdekini de kaçırabilirsiniz. Dikkatli olun.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün içinde sık sık kendinize henüz olmamış şeyler için endişelenmeyi bırakmanız gerektiğini hatırlatmak zorunda kalabilirsiniz. Haftaya endişe ataklarıyla başlamanız geri kalan günler için pek de motive edici olmayacaktır.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Gerçekten yakın olduğunuz bir kişinin aniden hayatınızdan çıkması sizin için şok edici olabilir. Aslında bu gelişmenin çok da şaşırtıcı olmadığını siz de biliyorsunuz ancak bir türlü konduramıyordunuz. Her ne kadar bu durum üzücü bir gelişme olsa da aslında uzun zaman önce yaşanması gereken ve gerçekten ihtiyacınız olan bir ayrılık bu.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İşinizde, okulunuzda ya da yakın çevrenizde sizden beklenmeyecek şekilde rekabetçi davranabilirsiniz. Ev hayatınızda ise özellikle güzel günlerin sizi beklediğini söylemeliyiz. Kısa zaman içerisinde ailenizi ve sizi mutlu edecek iyi haberler geliyor.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Eylül ayının ikinci haftası itibariyle parasal konusunda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Umulmadık gelir kapıları açılabileceği gibi, hali hazırdaki projelerinizden de güzel gelirler elde etmeye başlayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yaşanacak gelişmelerin ardından çevrenizdeki etkiniz, itibarınız yükselecek. Başkaları sizi aşağıya çekmek için ne yaparlarsa yapsınlar; yerinizi doldurabilecek yetkinliğe sahip olmadıkları müddetçe elde edebilecekleri şey ancak sizin canınızı sıkmaktan öteye gidemeyecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kredi, borç ya da kısacası ödünç alınan ya da alınacak paralar ile ilgili evrak işlerinde çeşitli aksilikler yaşanmış olabilir. Haftaya bu yanlışlıkları düzelterek başlamak canınızı sıkacak. Acele etmeden bu türden işleri ayın 10'undan sonrasına bırakmak sizin için daha hayırlı olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Gelirinden memnun olmayan ya da ihtiyaçları gelirinden daha fazla olan Kovalar için haftanın ilk gününden itibaren daha etkin para kazanma yolları arayışı artacak. Bazı Kovalar bunun için iş hatta ülke değiştirmeyi bile düşünebilir. Yeni olana gözü kapalı atlamaktansa etraflıca değerlendirmeler yapılması gereken bir zaman diliminde olduğunuzu unutmamalısınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Haftanın ilk gününe kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yeteneklerinize, kapasitenize, öfkelendiklerinize, deneyimlerinize, eğitiminize, eksik yönlerinize, başkaları ile olan ilişkilerinize ve bu ilişkilerin içindeki rolünüze dair hesaplaşmalar sizi bekliyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş