9 Ekim 2024 Çarşamba Burç Yorumları

9 Ekim 2024 Çarşamba günü burcunuzu neler bekliyor?

153

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İş yerinde özellikle üstünüz konumundaki kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Siz çalışmanızın kalitesinden emin olduktan sonra durumda çok da fazla bir zarar görmeyeceksiniz. Ancak aksi durumları da göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Kariyerinizi ya da yapmak istediklerinizi tam olarak kesinleştirmemiş ve hala arayışta olabilirsiniz. Hayatınızın bir sonraki aşaması için niyet ve vizyonlarınız netlik kazanmasını sağlayacak fırsatlar karşınıza teker teker çıkmaya başlayacak.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bazen hayatımızdaki en büyük, en derin dönüşümler hayal ettiğimiz için değil, elimizi gerçekten taşın altına koymaya istekli olduğumuzda gerçekleşir. Kalıplarınızın dışına çıkarak başka yollara adım atmanın tam zamanı.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinizi ve geleceğe yönelik planlarınızı organize etmeniz gerekiyor. Kelimelerinizi akıllıca kullanın ve bugün aklınıza gelen her şeyi not edin, çünkü sonraki adımlarınızda bu notlara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Duygulara, insanlara, enerjiye ve durumlara karşı artan duyarlılığınız bugün sabır ve anlayış göstermenizi gerektiriyor. Derinlemesine olarak kendinizi ve gerçekte ne istediğinizi düşünmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün gayrimenkul ya da araç satın almak isteyen Başak burçları için fırsatlar ayaklarına kadar gelecek. Eş ya da ailenizden yardım alabilirsiniz. Uzun vadeli iyi yatırımları tercih edin. Hisse senedi, ticaret ve spekülatif işlerde şansınızı değerlendirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İşyerindeki itibarınıza zarar verebilecek dedikodulara karşı dikkatli olun. İşyerinizde fazladan zaman geçirmeniz gerekebilir. Maddi yönden ise bugün yüksek karlar elde edilebilecek bazı fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Toplantılarda tartışmalardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Maddi yönden kazancınız farklı kaynaklardan gelebilir. Ayrıca serbest çalışma seçeneğinden de gelir elde edebilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilmeniz için şanslı günlerdesiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Güne ufak çaplı da olsa egzersiz yaparak başlamayı kendinize alışkanlık haline getirmeniz bugünlerde yaşadığınız bazı sağlık sorunlarını gidermenizde büyük fayda sağlayacak. Bu arada harcamalarınızda da beklenmeyen artışlar yaşanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün üstlendiğiniz tüm işleri başarıyla sonuçlandıracaksınız. Finansal yönden yaşadığınız sorunların çözümü ise bir müddet için daha beklemeniz gerekebilir. Yine de özellikle iş hayatınızdaki kişisel ilişkilerinizin iyi olmasının size olumlu geri dönüşleri olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Olayların sonucunu kontrol etme arzunuzdan ne kadar çabuk vazgeçerseniz, yolculuğun tadını o kadar çabuk çıkarmaya başlayabilirsiniz. Kalbinizi ve zihninizi yeni olasılıklara açık tutun.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün özellikle riskli kararlar almaktan uzak durun ve akıllı çalışmaya odaklanın. Başarı oranınız artacak, deneyimlerinizden yararlanırken ticari faaliyetlerdeki çabalarınızı artıracaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş